SEGMEN FOLLOW2 BY CIK ROXA - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Sunday, October 25, 2020

SEGMEN FOLLOW2 BY CIK ROXA

SEGMEN FOLLOW2 BY CIK ROXA. Pheww mujur mama sempat juga nak join segment ni. Jom sama-sama memeriahkam.







Mama sekarang tengah ada masalah mood M. Huhuu. Dah beberapa minggu macam ni sebenarnya. So setiap post yang mama buat memang kena paksa diri setiap hari.. huhuu.. kalau ada segment / GA yang sedang berlangsung sekarang ni mama harap mama tak terlepas.


Ni syarat penyertaan mma.copy dari blog cik Roxa

Syarat-Syarat Penyertaan

1. Follow Blog : Cik Roxa | Dunia Ct Roxalynna | By Cik Roxa 2.0

Tinggalkan komen di salah satu post di blog.

2. Follow IG : @cik.roxa (jika ada)







3. Subscribe Youtube Channel Cik Roxa
Tonton video INI sehingga tamat, baru klik SUBSCRIBE(jika ada)

4. Buat entri bertajuk 'SEGMEN FOLLOW2 BY CIK ROXA' di blog/FB anda dengan meletakkan banner di atas dan backlinks semula ke entri ini.

5. Komen bukti penyertaan anda di entri ini. Sertakan link entri penyertaan dan akaun FB/IG korang sekali k.


Pemilihan Pemenang & Kelebihan Penyertaan

1. Pemilihan pemenang melalui random.org 
2. 5 orang pemenang akan dipilih dan diletakkan di sidebar bloglist Cik Roxa selama 3 bulan.
3. Kesemua penyertaan juga akan dimasukkan ke dalam bloglist INI
4. Cik Roxa akan follow semula kesemua peserta
5. Sekiranya penyertaan melebihi jangkaan Cik Roxa, seorang pemenang akan dipilih untuk direviu dan dikongsikan (featured post) dalam satu entri di blog² dan juga Instagram Cik Roxa pada entri khas 11.11.2020 nanti.

18 comments:

  1. Selamat bersegment and good luck ya...

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen kak. Ana pun byk M tu. Huhu xtau nk wat cmne.

    ReplyDelete
  3. Terima kasih sudi join segmen saya. Senarai peserta dah update. Jom check y'allz peserta # berapa. Check it here 👉🏻

    SENARAI PESERTA | SEGMEN FOLLOW2 BY CIK ROXA

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen, gee ada join gak :)

    ReplyDelete
  5. Tqsemua.. delay bersegmem sesiapa yg join

    ReplyDelete
  6. Singgah...

    https://webayas.blogspot.com/2020/10/segmen-follow2-by-cik-roxa.html

    ReplyDelete
  7. Selamat bersegmen dan follow menfollow.

    ReplyDelete
  8. jalan-jalan dari segmen yang sama (^_^)

    https://www.mialiana.com/2020/10/segmen-follow2-by-cik-roxa.html

    ReplyDelete

Words of wisdom