Giveway Makcik Bawang by www.nieylanadia.com - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Thursday, October 15, 2020

Giveway Makcik Bawang by www.nieylanadia.com

Alahai hampir terlupa nak post tentang Giveway makcik bawang by www.nieylanadia.com ni. Mama dah lama masuk draft tapi terlepas pandang pula. Nasib baik sempat lagi nak join. Jom korang sama-sama memeriahkan.






Rare sungguh nama GA Nieyla kali ni. Memang giveaway bawang sungguh lah haha. Seronok kalau dapat bawang goreng ni. Boleh makan dengan nasi goreng, mee goremg, boleh campur dalam bergedil dan macam-macam lagi lah..


Klik sini kalau nak join https://www.nieylanadia.com/2020/10/giveaway-makcik-bawang-by.html








Syarat-syarat ni mama copy dari blog Nieyla:
  • Like Page www.nieylanadia.com
  • Follow Blog INI
  • Add Friend Facebook NIEYL , Follow Instagram NIEYL dan Makcik Bawang Crispy (komen mana-mana post )
  • Buat satu entry bertajuk "Giveway makcik bawang by www.nieylanadia.com "
  • Copy banner dan link kan semula ke entri ini.
  • Publish dan tinggalkan komen anda di ruangan komen entri ini sahaja.



16 comments:

  1. Teruja lak dengan nama giveawaynya. Good luck yer

    ReplyDelete
  2. Good Luck mama..semoga dapat bawang :)

    ReplyDelete
  3. Singgah dari segmen yang sama!! Good luck!!!

    ReplyDelete
  4. Semoga ada rezeki bawa pulang bawang :)

    ReplyDelete
  5. Singgah dari segmen GA yang sama. Good luck.

    https://akulahrabiatul.blogspot.com/2020/10/giveaway-makcik-bawang-by.html

    ReplyDelete
  6. sINGGAH PAGI

    https://belogsjm.blogspot.com/2020/10/giveaway-makcik-bawang-by.html

    ReplyDelete
  7. Senarai pemenang telah diumumkan
    https://www.nieylanadia.com/2020/11/senarai-pemenang-giveaway-makcik-bawang.html

    ReplyDelete
  8. jalan-jalan dari giveaway yang sama (^_^)

    https://www.mialiana.com/2020/10/giveaway-makcik-bawang-by.html

    ReplyDelete

Words of wisdom