Lovely Fellow's @aienienka - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Saturday, September 12, 2020

Lovely Fellow's @aienienka

Jom join segment Lovely Fellow's @aienienka. Seronok mama sebab skrg ramai juga rakan blogger buat segment & giveaway. Insya allah nanti mama join semuanya ye..


















Syaratnya mudah saja: 

1. Do follow blog AIENIENKA

2. Buat satu entry bertajuk "Lovely Fellow's @aienienka" and jangan lupa kopipes banner di atas. Paling penting sekali, backlink kan banner tersebut ke entry ini. 

3. Dah siap semua, boleh la komen di bawah supaya Aien tahu korang sudi nak jadi kawan Aien. dan juga teman Aien tinggalkan jejak nanti ya.

18 comments:

  1. Semoga bakal ada rezeki dapat giveaway.

    ReplyDelete
  2. tHanks Mama for supporting my segmen. ^^

    ReplyDelete
  3. Singgah...

    https://webayas.blogspot.com/2020/09/lovely-fellows-aienienka.html

    ReplyDelete
  4. Singgah dan blogwalking dari segmen Lovely Fellow's @aienienka :)

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen Adda.. lama Kak Sue tak join mana-mana segmen dengan GA. Rindu pulak nak join.. hehehe..

    ReplyDelete
  6. hi jomla join
    jemput singgah ,
    moga ada rezki buat kitaa
    https://inlove-wanda.blogspot.com/2020/09/lovely-fellows-aienienka.html

    https://inlove-wanda.blogspot.com/2020/09/special-september-giveaway-by-misya.html

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan dari segmen yang sama :D Jemput lah singgah ke blog :) Sy follow sini ^^

    https://www.sillymillyy.com/2020/09/lovely-fellows-aienienka.html?showComment=1600138554366#c5781950363273831118

    ReplyDelete
  8. singgah makan aiskrim dekat sini.
    Jom ngeteh kat blog saya! <3

    ReplyDelete
  9. https://aimieija.blogspot.com/2020/09/lovely-fellows-aienienka.html

    hai singgah sini :)

    ReplyDelete
  10. Salam singgah dari segmen yang sama..

    http://www.shikinrazali.com/2020/09/lovely-fellows-aienienka.html

    ReplyDelete

Words of wisdom