Giveaway by Ejulz & Shirven - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Sunday, August 9, 2020

Giveaway by Ejulz & Shirven

Salam hujung minggu semua...tengah buat apa tu. Mama tengah rehat di rumah baru lepas lunch. Mama masak daging korban je arini. Nanti kalau ada masa mama share resepi. Sambil2 tu jom kita join Giveaway by Ejulz & Shirven.







Mudah aje syaratnya.. kalau nak join klik link kat bawah ni ye



Syarat2 Penyertaan Giveaway by ejulz & shirven

1. Terbuka buat blogger yang menetap di Malaysia sahaja;
2. Buat satu entri bertajuk "Giveaway by ejulz & shirven". Letak banner di atas dan backlink ke post ini;







3. Follow blog ejulz dan shirven;
4. Follow IG ejulz dan shirven;
5. Tinggalkan penyertaan korang dan nama IG di post ini;
6. Pemilihan pemenang dengan menggunakan random.org dan hadiah RM20 untuk seorang pemenang.

Tarikh Tamat : 15 OGOS 2020

15 comments:

Words of wisdom