Blog Mamapipie Akhirnya Cecah 2 Juta Pageview - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Saturday, July 11, 2020

Blog Mamapipie Akhirnya Cecah 2 Juta Pageview

Baru tadi mama buka blogger dan perasan yang Blog Mamapipie Akhirnya Cecah 2 Juta Pageview hari ini. Alhamdulillah blog sendu mama ni ada juga yang nak singgah dan baca. Terima kasih kepada semua pengunjung blog mama. Mama harap blog ini serba sedikit dapat memberikan perkongsian yang bermanfaat buat semua. Blog Mamapipie Akhirnya Cecah 2 Juta Pageview.







Sesekali seronok juga bercerita tentang blog. Kalau rajin boleh klik sini untuk baca tentang blog mama. Perihal Blog Mamapipie


Pengunjung ke 2 000 000 tidak dapat di kesan

Kalau korang maklum, mama mencari pengunjung ke 2 juta. Tapi sehingga sekarang mama masih menunggu email dan bukti capture 2 juta tu. Mungkin kah pengunjung ke 2 juta tu tak aware pasal ni. Hmm.. kita tunggu ye. Kalau takde mama kena cari no baru lah untuk pengunjung bertuah tu.







Seperti yang mama pernah tulis di sini Trend Carian Google di Blog Mamapipie Berubah Sempena PKPP memang ramai yang berkunjung dan search keyword berjalan dan keyword travel dari mama sehingga hari ini. Sehari boleh cecah 2500++ pageview. Semoga entry makan-makan dan travel mama dapat membantu korang yang nak berjalan dan mencari hotel, itinery dan harga pakej yang korang cari. Mama ada juga terima email bertanyakan perkara-perkara ni dan mama cuba membantu sebaik mungkin. Kalau tiada yang claim pageview 2 juta ini maka mama suspect mungkin visitor dari carian google yang jadi pengunjung ke 2 juta.

Apapun jom kita sama-sama tunggu pengunjung misteri tu. Kalau takde yang tuntut maka mama akan pilih no lain ye. stay tune!


31 comments:

  1. tahniah...blog ini memang hebat..

    blog saya yag berusia 5 tahun bekum lagi cecah angka jutaan view..

    tetapi no wonder la ...blog saya masih baru lagi tu...orang belum kenal hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blog Mr pun hebat juga laa content pun menarik

      Delete
  2. wahhh tat was a very good news. congrats mamapp

    ReplyDelete
  3. bestnya. doakan kaella juga rajin update blog untuk harini dan masa akan datang. btw tahniah mamapp :) you deserve this <3

    ReplyDelete
  4. Tahniah mamapp..semuanya blogger hebat..taknak buat giveaway kontest ke hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.. insya Allah bila.mama.free mama.buat. jgn lupa join tau

      Delete
  5. Alhamdulillah. Tahniah kak ❤

    ReplyDelete
  6. perghh gempak la..uish ni makin semangat nak blogging nih

    ReplyDelete
  7. wah..tahniah.hebat2..nak kena jugak capai 2k ni

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah, tahniah mama.. keep it up to 3 million views...

    ReplyDelete
  9. Tqtq semua atas ucapan tahniah. Ramai lagi blogger power pv juta2.. mama biasa2 aje..

    ReplyDelete
  10. Tahniah Adda.. Kak Sue memang suka singgah blog Adda. Kemas, santai tak boring nak baca.. ❤

    ReplyDelete
    Replies
    1. awww.. tq kak sue. blog kak sue pun cantik dan kemas sgt. content pun sgt menarik. saya suka baca tentang pokok dan projek memasak serta projek kemas rumah kak sue

      Delete
  11. Wahhhh tahniah. Jauh lagi nak kejar

    ReplyDelete
  12. tqtq semua.. mama tak hebat pun ramai lagi yg hebat2 tapi tak sangka juga blog ni boleh cecah 2 juta pv hihi

    ReplyDelete
  13. Tahniah kak Adda..
    Siapalah agaknya pengunjung bertuah tu..

    ReplyDelete
  14. tahniah Mama !! ok kita cedok semangat sikit..
    supaya view kita pun naik hehe..

    ReplyDelete

Words of wisdom