Segmen Bloglist 2020 Blog Shida - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Tuesday, June 30, 2020

Segmen Bloglist 2020 Blog Shida

Jom kita sama-sama join Segmen Bloglist 2020 Blog Shida. Suka betul mama tengok banner ni mungkin sebab ia unik dan warna dia pula warna favourite mama. Mama rasa dulu mama pernah visit blog Shida tapi dah lama dah rasanya zaman sebelum mama inactive lagi. Tahniah Shida kerna hampir mencapai 10 juta pageview dan 5000 follower.







Kalau tak silap dulu banner blog shida gambar shida kan.. ala doodle warna biru. Kalau salah bgtau mama kut tersalah org hihi

http://www.duniashida.com/2020/06/segmen-bloglist-2020-blog-shida.html

Mama.tumpang bangga tengok PV shida dah nak 8juta. Banyak tu kan.. Dan mama suka tengok warna blog shida iaitu warna favourite mama. Nampak clean dan cantik.

Segmen akan bermula 24 Jun 2020 sehingga 13 Julai 2020 








Syarat-syarat:
  1. Buat satu entri dan tajuknya - SEGMEN BLOGLIST 2020 BLOG SHIDA | www.duniashida.com
  2. Copy Banner Segmen dan masukkan dalam entri serta backlink kan ke entri segmen ini. 
  3. Cerita sikit dalam entri "apa yang korang suka tentang blog shida"
  4. Follow Blog Shida dan Add Facebook Shida Radzuan **jika ada facebook ya :)
  5. Dah siap? Korang boleh send link entri korang ke komen entri segmen ini sahaja ya.
  6. 20 blogger terpilih akan shida masukkan ke dalam Bloglist 2020. Bloglist ini akan kekal sehingga Disember 2020 selagi blog tersebut masih aktif.
  7. 1 pemenang akan shida pilih melalui referral tertinggi atau Top Referral dan akan membawa pulang berupa hadiah cash RM50.00
  8. Okay itu sahaja untuk segmen kali ini, Semoga berjaya dan Selamat Bersegmen untuk semua bloggers.

24 comments:

  1. Selamat bersegmen
    Mudah2an ada rezekinya

    ReplyDelete
  2. Salam mama..link entri mama ni kena submit ke komen entri saya tau..entri segmen..jgn lupa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm.. haha sori shida mama tak perasan mama tak letak link.. done dah

      Delete
  3. selamat bersegmen, semoga segmen ini dapat tambahkan lagi trafik ke blog ini.


    www.oohsenyum.com

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen. saya pun dah join :)

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen yng sama..:)

    https://norminieza.blogspot.com/2020/06/segmen-bloglist-2020-blog-shida.html

    ReplyDelete
  6. wahh menarik, selamat bersegmen kak

    ReplyDelete
  7. tq aerill, ciknor dan dana.. good luck sapa yg join

    ReplyDelete
  8. Wah tinggi nya Pv kak shida. Selamat bersegmen kak.

    ReplyDelete
  9. Woww... hebat tu, 10 juta viewer...

    ReplyDelete
  10. Salam kenal dr shida..mama :)
    Terima kasih sudi join segmen shida ni :)
    Terima kasih juga atas ulasan tentang blog shida ya :)

    teruskan berkongsi link entri anda
    untuk terus menjadi pemenang TOP REFERRAL ya!
    Good Luck :)

    p/s: yup betul la tu shida guna doodle gmbar shida dulu ^_^

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum, salam kenal dari saya, yang singgah daripada segmen yang sama.. Best of luck to you...

    https://www.shikinrazali.com/2020/07/segmen-bloglist-2020-blog-shida.html

    ReplyDelete
  12. Datang dari segmen yang sama :)

    https://ikashoid.blogspot.com/2020/07/segmen-bloglist-2020-blog-shida.html

    ReplyDelete
  13. Singgah dari segmen yang sama...

    https://webayas.blogspot.com/2020/07/segmen-bloglist-2020-blog-shida.html

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum....singgah dari segmen yang sama...

    https://www.cikash.com/2020/07/segmen-bloglist-2020-blog-shida-www.duniashida.com.html

    ReplyDelete
  15. tq semua. good luck buat sesiapa yg join

    ReplyDelete
  16. salam, senarai pemenang dah update ya :)
    http://www.duniashida.com/2020/07/senarai-pemenang-segmen-bloglist-2020.html

    ReplyDelete

Words of wisdom