Segmen: Ucapan Buat Frontliners Covid-19 - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Sunday, May 17, 2020

Segmen: Ucapan Buat Frontliners Covid-19

Mari semua memeriahkan Segmen: Ucapan Buat Frontliners Covid-19 by Ejulz. Mama pun ada sponsor tau segment ni so kalau korang sayang mama korang kena join segment ejulz ni tau (hee.. sori mama gedik lak). Kalau tak silap Ejulz ada bagitau sponsor pun boleh join. So, why not, of course la mama akan support kan.. Jom sama-sama memeriahkan..





Dah lama nak join tapi mama tak dapat idea lagi nak bagi ucapan apa. Sebak dan terharu sangat dengan pengorbanan frontliner kita dalam menangani wabak Covid-19 ni. Adik mama sendiri adalah salah seorang frontliner dimana wad dia di PPUM converted into wad Covid semasa kes Covid semakin meningkat. Sebagai seorang kakak tentunya mama sangat risau, bukan mama saja tapi seluruh keluarga sangat risau dan sentiasa mendoakan keselamatan adik mama dan semua frontliners yang bertugas.

Kepada semua frontliners, mama ingin mengucapkan terima kasih yang tak terhingga di atas pengorbanan mereka. Hanya Allah saja yang dapat membalas jasa mereka. Semoga mereka diberkati dengan umur dan rezeki yang melimpah ruah. You are our heroes 💪.



Syarat-syarat penyertaan:


1. Buat entri bertajuk : "SEGMEN : UCAPAN BUAT FONTLINERS COVID-19"
2. Letakkan banner di atas dalam entri anda dan back linkkan ke entri ini.
3. Follow dan komen sekurang-kurangnya 2 entri blog sponsor:
- http://www.mamapipie.com/
- https://www.faizzahamir.com/?m=1
- http://wafacw.blogspot.com/
- https://www.raydahalhabsyi.com/
- http://penselduabee.blogspot.com/
- http://zzzyy.blogspot.com/

4. Add / like facebook sponsor :

5. Follow Instagram sponsor :

6. Subscribe youtube sponsor :

7. Buat ucapan kepada frontliners Covid19 seluruh Malaysia mengikut kreativiti anda.
8. Setelah selesai, tinggalkan link entri anda di ruangan komen.
9. Segmen ini hanya terbuka kepada Blogger di Malaysia sahaja bagi memudahkan sponsor pos hadiah.

HADIAH :

Hadiah Utama x 1 pemenang

Eyes Shadow x 2 pemenang

Cash/topup RM30 x 6 pemenang

Cash/topup RM20 x 1 pemenang

TAMAT PADA 31 MEI 2020 @ jumlah penyertaan mencukupi 50 (mana-mana yang terkemudian)



20 comments:

  1. Menarik nak join jgk nanti..

    ReplyDelete
  2. good luck sis, saya pun sponsor tapi takda idea nak buat apa 😀😀

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeay sama la kita ye.. buat ucapan biasa2 pun ok kut

      Delete
  3. Assalammualaikum mama, datang terjah blogwalking sini. Selamat Berpuasa, Selamat PKPB ya.

    lama tak bertandang sini hmmmm rindu lah kat sahabat blogger semua.

    http://iskandarx-society.blogspot.com/
    http://iskandarx.blogspot.com/
    https://melayupress.wordpress.com/
    https://twitter.com/iskandarX

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikum salam iskandarx. lama nya mama x visit blog iskandar gak.. bertahun2 dah.. semoga sihat selalu

      Delete
  4. wah ...tahniah semua kerana sangat prihatin : ) terbaik

    ReplyDelete
  5. goodluck . Tahniah sis pemenang header top pengkomen bulan may di blog rabia..heheh congrats sis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh ama menang ke.. bestnya.. sat mama gi jengah

      Delete
  6. Dh join mama..awal2 lgi..hihihi

    ReplyDelete
  7. semoga mereka yang menyertai boleh berjaya nanti...

    aamiin

    ReplyDelete
  8. all the best kepada yang join...thank you frontliners!

    ReplyDelete
  9. Komen2 dekat sini untuk tepati syarat2. hehe


    https://pemudattbc.blogspot.com/2020/05/segmen-ucapan-buat-frontliners-covid-19.html

    ReplyDelete
  10. Terima kasih sudi memeriah contest

    ReplyDelete
  11. Selamat bersegmen. Moga ada rezeki menang nanti. Aaminn

    ReplyDelete
  12. All the best.. selamat bersegment 🥰

    ReplyDelete

Words of wisdom