Segmen Bloglist April hingga Jun 2020 - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Friday, March 13, 2020

Segmen Bloglist April hingga Jun 2020

Mama nak join Segmen Bloglist April hingga Jun 2020.  Jom kawan2  sama-sama memeriahkan segmen anjuran CIKLAPUNYABELOG.  



https://ciklapunyabelog.blogspot.com/2020/03/segmen-bloglist-april-hingga-jun-2020.html

Kalau nak join silalah klik link di atas ni ye.. selamat berhujung minggu semua..

Psstt.. dah Mula cuti sekolah Kan.. Korang plan ke mana-mana ke.. mama xde plan this week Dan fak takut juga nak pergi jalan2. This week byk kenduri tapi terasa takut pula nk ke KL. Next week mama dadan adik beradik ada plan bercuti-cuti Malaysia tapi tu laa.. agak risau pula


17 comments:

  1. All the best to mamapipie.
    Ada masa saya pun nak join segmen ini.

    ReplyDelete
  2. hati2 memandu ketika bercuti.. :p

    ReplyDelete
  3. Cuti sekolah pertama yang tak plan apa-apa kak..

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen mama.. :)

    ReplyDelete
  5. Singgah dari GA yang sama :)

    https://akukaudansesuatu.blogspot.com/2020/03/segmen-bloglist-april-hingga-jun-2020.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum. Maaf lmbt share link senarai peserta. Btw, thanks sudi join. Selamat bersegmen ya. Happy blog walking.

    https://ciklapunyabelog.blogspot.com/2020/03/senarai-peserta-segmen-bloglist-april.html?m=1

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yang sama :D https://www.ibucida.com/2020/03/segmen-bloglist-april-hingga-jun-2020.html

    ReplyDelete

Words of wisdom