Segmen 24 Jam Bloglist #36 Mialiana.com - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Saturday, March 21, 2020

Segmen 24 Jam Bloglist #36 Mialiana.com

Assalamualaikum semua.. daripada duduk rumah ulang alik dapur masak tah berapakali sehari hee.. jom la kita join Segmen 24 Jam Bloglist #36 Mialiana.com Ni.. mama no semakin duk umah blog pun semakin
 terbiar.. maaf ye nanti mama balas kumjungan Korang bila mama free..







Ternyata bila duk umah Makin byknmenda nak buat.. Ni pun baru lepas spring cleaning, semalam gardening, sebelum tu mendobi.. masak memasak takyah Kira la haha. Malam tadi mama Me time buat facial sendiri, pakai masker muka then masker Mata.. busy Kan 😃



Pencarian bloglist bagi bulan April, Mei dan Jun 2020 di Mialiana.com bermula pada 11.00 pagi 21/3/2020 sehingga 11.00 pagi 22/3/2020. Semua blogger dijemput join.







Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com / Like Fanpage Mialiana.com / Follow Instagram @mialiana (mana-mana yang ada)
  2. Buat entri bertajuk Segmen 24 Jam Bloglist #36 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI

10 blog yang bertuah akan dipilih secara manual dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Mac 2020.

** jom support Mia Liana....


13 comments:

  1. Selamat bersegmen..semoga berjaya...

    https://kharisma-alfath.blogspot.com/2020/03/segmen-24-jam-bloglist-36-mialianacom.html

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen dan moga berjaya masuk bloglist kak mia.

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen..

    https://pemudattbc.blogspot.com/2020/03/segmen-24-jam-bloglist-36-mialianacom.html

    ReplyDelete
  4. Di rumah memang ada saja kerja nak di buat

    ReplyDelete
  5. TqTq semua good luck bg yg join gak

    ReplyDelete
  6. salam singgah sini dr segmen yg sama..sambil follow

    http://www.opzzpinky.my/2020/03/segmen-24-jam-bloglist-36-mialianacom.html

    jemput singgah kembali yaa

    ReplyDelete
  7. salam. terima kasih join segmen mia.

    senarai peserta ada di sini, https://www.mialiana.com/2020/03/senarai-peserta-segmen-24-jam-bloglist.html

    ReplyDelete

Words of wisdom