Pencarian Bloglist Pertama Elly Matin - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Saturday, March 14, 2020

Pencarian Bloglist Pertama Elly Matin

Jom ramai-ramai join Pencarian Bloglist Pertama Elly Matin. Sorry Elly mama terlambat sikit nak join. Tq Tau rajin singgah blog mama dan rajin komen kat sini. Tahniah blog sudah berusia 6 bulan.. insya Allah blog Elly boleh maju lagi tu

Klik banner di atas Kalau nak join
Ni mama copy dari blog Elly

Segmen kali ini pula oleh Elly Matin yg mahu mencari 10 blog yg bertuah untuk dimasukkan kedalam bloglist beliau yg mana blog ellymatin.net ni baru je berusia 6 bulan. segmen ini akan berlangsung sehingga 2 April 2020.

SYARAT-SYARAT UNTUK JOIN

1. Follow blog Elly Matin dan instagram @blushermerah_
2. Kemudian tulis title post seperti di atas, copy banner dan back link ia ke post ini.
3. Share gambar lipstick kegemaran anda. 
4. Jangan lupa tinggalkan link entri anda di ruang comment


Percaya atau Tak sekarang Ni mama jarang pakai lipstick Tau. Mama selalu guna lip sheer ni je keluarkan JRM, mama beli dari kakak ipar. Best gak guna lipbalm Ni sebab bibir Rasa berangin Dan taste dia sedap. Bila pakai terasa ringan je mcm x pakai lipstick Dan bibir jadi kemerahan semulajadi. 

14 comments:

Words of wisdom