Pengumuman Pemenang Giveaway Tahun Baru 2020 Mamapipiedotcom - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Thursday, February 6, 2020

Pengumuman Pemenang Giveaway Tahun Baru 2020 Mamapipiedotcom

Pengumuman Pemenang Giveaway Tahun Baru 2020 Mamapipiedotcom. Alhamdulillah, mama terima 55 penyertaan bagi GA mama tahun ni. Thank you semua yang support mama. I love u ols so much. Mama dah bagi masa beberapa hari untuk korang check penyertaan dan hadiah. Maka, selepas ini sila jangan komplen apa-apa bila mama letak nama korang under hadiah mana. Makanya harini mama nak buat Pengumuman Pemenang Giveaway Tahun Baru 2020 Mamapipiedotcom.. uish mama pula yang berdebar hihi.. Apapun kepada semua pemenang mama ucapkan tahniah dan kepada semua yang tidak berjaya mama sayang korang.. Mama hadiahkan kasih sayang mama yang tak bertepi pada korang ye..










Pengumuman Pemenang Giveaway Tahun Baru 2020 Mamapipiedotcom






 http://www.mamapipie.com/2020/01/giveaway-tahun-baru-2020.html

Jeng..jeng.. jeng.. agaknya siapakan bakal memenangi 5 hadiah dari mama tu.. Jom kita lihat siapa yang menang..

Hadiah 1




Pemenang  Blouse design 1 tahniah kepada
Tahniah Anum https://anumkhairil.blogspot.com/2020/01/giveaway-tahun-baru-2020-mamapipiedotcom.html





Hadiah 2



Dengan lafaz Bismillah mama buat undian.. keputusannya..

Pemenang Blouse design 2, tahniah kepada
Tahniah Nurulatika Yunus https://www.siinurul.com/2020/01/giveaway-tahun-baru-2020-mamapipiedotcom.html.

Hadiah 3


Dengan lafaz Bismillah sekali lagi mama buat undian untuk hadiah ke 3.. keputusannya adalah...

Pemenang Set perfuma dan mandian Royale, adalah

Tahniah Miss Syahbanu https://mulan-sahbanu.blogspot.com/2020/01/giveaway-tahun-baru-2020-mamapipiedotcom.html

Hadiah 4

Seterusnya untuk hadiah ke 4,

Cabutan pertama untuk hadiah ke 4.. Dengan lafaz Bismillah mama buat undian.. dan keputusannya adalah


Pemenang Wang tunai RM50 adalah..
Tahniah Ayyu Adam http://blogprincessshin.blogspot.com/2020/01/giveaway-tahun-baru-2020-mamapipiedotcom.html

Cabutan kedua untuk hadiah ke 4.. Dengan lafaz Bismillah mama buat undian.. dan keputusannya adalah

Pemenang Wang tunai RM30 adalah..
Tahniah Mia Liana https://www.mialiana.com/2020/01/giveaway-tahun-baru-2020-mamapipiedotcom.html

Jap.. jap.. mama rasa nak beri hadiah kepada sorang lagi la.. Boleh tak? Mama nak hadiahkan hadiah misteri kepada peserta pertama yang join GA mama.. Bukan calang-cakang orang nak jadi peserta pertama. So, hadiah misteri akan dihadiahkan Kepada.. jeng.. jeng.. jeng..

Tahniah Tiara Sapphire



Tahniah kepada semua pemenang. Sila email kepada addahus@yahoo.com detail korang seperti nama, no hp dan alamat kepada pemenang hadiah 1-3. Kepada pemenang hadiah ke 4 sila emailkan detail no akaun korang kepada mama. Terima kasih semua support GA mama. Mama sayang korang. Kepada yang tidak berjaya mama hadiahkan kasih sayang mama yang tak bertepi pada korang ye.. Jangan putus asa, nanti joinlah segment atau GA mama yang akan datang pula tau.

35 comments:

  1. Alhamdulillah.. Tahniah buat semua pemenang..

    ReplyDelete
  2. Tahniah kpd yg menang, turut tumpang gembira.

    ReplyDelete
  3. Belum rezeki lagi. Tahniah kepada pemenanh

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah tahniah kepada semua pemenang ^_^

    ReplyDelete
  5. Tahniah kepada semua pemenang

    ReplyDelete
  6. Tahniah buat para pemenang.. Belum rezeki lagi :')

    ReplyDelete
  7. tahniah smua..xde rezeki..huhu

    ReplyDelete
  8. Alhamdullilah.. tahniah semua pemenang...

    ReplyDelete
  9. wah, ,tahniah buat para pemenang! ~ ^^

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah...sy menang...tq mamapipie..sy dh sent detail acc bank.

    ReplyDelete
  11. alhamdulilah, done email..tahniah pada semua pemenang lain :)

    ReplyDelete
  12. Tahniah buat blogger yang bertuah.

    ReplyDelete
  13. Tahniah semua.. nanti join giveaway mmaa yg terbaru ye. Esok mama publish. Mana Tau Ada rezeki

    ReplyDelete
  14. Tahniah kepada semua pemenang...😊

    ReplyDelete
  15. Awwww congratulation to all of the winner <3

    ReplyDelete
  16. Saya dah bg email my details. Sori ye mama xperasan pula saya dapat hadiah misteri..hehe
    Tahniah kepada semua pemenang 😄

    ReplyDelete
  17. alhamdulillah !!
    tahniah semua pemenang =)

    ReplyDelete
  18. terima kasih....

    https://www.mialiana.com/2020/02/menang-giveaway-tahun-baru-2020.html

    ReplyDelete
  19. tahniah semua.. shu baru perasan comment mamapp.. hee..

    ReplyDelete

Words of wisdom