Last Day to Join Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Saturday, February 29, 2020

Last Day to Join Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends

Harini hari special. 29hb February tarikh yang hanya boleh Kita jumpa setiap 4 tahun. Selamat tahun lompat semua.. Harini juga Last Day untuk join Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends. Setakat ni alhamdulillah sudah Ada 90 penyertaan. Boleh check penyertaan korang di sini.








Giveaway Wang Tunai Mamapipie


Ada beberapa peserta yang masih belum memenuhi syarat. Mama harap Korang boleh penuhi syarat sebelum 4/3 sebab kalau masih x buat juga mama terpaksa tarik penyertaan korang. Sorry ye ini mmg syarat utama penaja. Mama terpaksa akur.







Giveaway akan berakhir malam Ni tepat 11.59 malam. Mama Tak Tau kenapa Komen terbaru di blog post giveaway mama Tak keluar di post tu tapi mama sentiasa check di blogger.com. harap xde yg tercicir. Sesiapa yang nk join Boleh juga Komen di post ini..

Good luck semua.. tq support GA mama ye ❤️❤️❤️


10 comments:

  1. baru joinnn hehehe. dah hantar link kat post tapi tak sure lah masuk ke tak hehe.

    ReplyDelete
  2. Sy dh join ya...
    https://www.ahmadhasif.my/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  3. Tq hasif n kc satgi mama terjah dun worry Kalau Komen Kat post giveaway tu x keluar mama.boleh tgk Kat blogger insya Allah

    ReplyDelete
  4. Saya join ye mama

    https://www.mijablur.com/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie-friends/

    ReplyDelete
  5. Tahun nie ramai yang melompat dan buat u-turn... Semoga dipermudahkan segala perancangan...

    ReplyDelete

Words of wisdom