Jan Giveaway + BW by lieyzanordin - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Friday, January 10, 2020

Jan Giveaway + BW by lieyzanordin

Dah lama teringin nak join Jan Giveaway + BW by lieyzanordin ni. sementara Jom kita join Jan Giveaway + BW by lieyzanordin ni ramai2. Salam kenal ye Lieyza. Jemput Lieyza join giveaway mama juga ye.. Giveaway mama ya tu  ampun minta maaf mama tak sempat lagi nak terjah kesemua entry penyertaan.. Nanti mama kayuh slow2 ye..









Banyak hadiah menarik u ops.. kalau nak join boleh klik link ni
https://www.lieyzanordin.com/2020/01/jan-giveaway-bw-by-lieyzanordin.html









Ni mama copy syarat penyertaan Dari blog Lieyza..

1. Follow blog lieyzanordin.com dan link kan 2 cute banner tu.
2. View YT channel sekurang-kurangnya 5 min - - - > KLIK SINI
3. Lepas view 5min subscribe YT channel

Untuk elak SPAM please view dulu baru SUBSCRIBE.

Nanti letak link kat komen ok? 


HADIAH-HADIAH

1. 1st prize akan dapat cash RM100 dengan beberapa pilihan buku
2. 2nd prize RM50 dengan touch&go voucher
3. Special gift untuk 5x blogger
4. Mistery box untuk 3x blogger


12 comments:

Words of wisdom