BLOGLIST 2020 BY NASIHATTERMASYHUR - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Saturday, January 18, 2020

BLOGLIST 2020 BY NASIHATTERMASYHUR

Mama perasan awal tahun baru memang meriah dengan giveaway Dan segment. Maka marilah kita support ramai2 kawan2 blogger Kita.. ni mama nak join BLOGLIST 2020 BY NASIHATTERMASYHUR  pula.. jejoms. Salam kenal ye nasihattermasyhur. Nanti jempuylah join giveaway mama Pula.














Semua yang join akan masuk dalam bloglist nasihattermasyhur. 

Cara nak join mudah sahaja. 

  1. Follow my blog : nasihattermasyhur.blogspot.my 
  2. Make a post in your blog, title: BLOGLIST 2020 by nasihattermasyhur 
  3. Place banner segment ini sekali dengan backlink ke entry ni
  4. Comment your entry link dekat bawah and I will update it! 

24 comments:

  1. menambah kenalan di tahun baru..

    ReplyDelete
  2. Nt ummi nk join..tambah kenalan..

    ReplyDelete
  3. Lama Kak Sue tak join segment macam nie dah..

    ReplyDelete
  4. semoga sukses bloglistnya nak terjah blog tersebut semakin banyak sahabat semakin baik

    ReplyDelete
  5. good luck.
    ari ni dah 20hb.
    x sempat join :(

    ReplyDelete
  6. Semoga tersenarai. Dan closing semalam.

    ReplyDelete
  7. good luck kak... akak ni mcm ong betul tahun 2020 ni

    ReplyDelete
  8. Tak sempat nak join..terlepas...hahaa

    ReplyDelete
  9. Good luck kak.. Tak dan nak join

    ReplyDelete

Words of wisdom