Birthday treat di Chili's Citta Mall - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Sunday, January 5, 2020

Birthday treat di Chili's Citta Mall

Birthday treat di Chili's Citta  Mall. Setiap kali birthday mama, tentu ayah Syafi akan tanya nak makan di mana. Mama ni sebenarnya tak memilih bab makan. Tapi disebabkan cuti tahun baru kan cuma sehari maka mama pilih tempat yang dekat je la. Ada satu tempat nak cuba tapi di Ampang pula. Maybe next time Lah..

Birthday Treat di Chili's Citta Mall








Sebenarnya ni bukan first time mama sambut birthday di Chili's. Last year pun sama hik hik.. Boleh baca kat sini..

Menu Pilihan di Chili's








Sebenarnya kalau kami ke sini memang menu yg kami order lebih kurang aje.. inilah menu yang selalu juga kami order. Banyak Kepada menu yg bukan ayam.. Sebab ayam dah biasa sangat so kami ordermenu selain ayam.. 

BBQ Beef ribs untuk mama. Kami share sebenarnya semua makanan Ni.. Syafi sukapula beef ribs Ni so mama bagi dia banyak sikit

 Bottomless tostada chips. As appetizer Dan juga as penutup sessi makan kami. Sedap.. siap tapau lagi

Ini Foc kids meal utk budak 12 tahun ke bawah. Ni grilled chicken burger. Kami tapau bawak balik. X larat nk makan Masa Ni dah

Lamb Fajitas.. always ayah Syafis favorite

 Southwestern steak untuk Syafi. Kuah tu blackpaper. Mashed potatoes dia sangat sedap tau

 Air apple juice refillable. Air kosong

Chocolate peanut butter smoothie. Rasa sedap juga. Ada rasa masin lemak peanut butter.

 Muka lapar.. Makanan baru sampai hihii

Ni lah harga total yg kami bayar. Kalau nak tengok menu lihat di post Chili's mama sebelum ni ye. Link di atas.

Mama lebih suka mkan di Chili's Citta Mall Ni sebab potion Dan Makanan dia sedap. Pekerja pun sangat ramah Dan concern dgn setiap pelanggannya

Alhamdulillah kenyang kami anak beranak sampai ke malam tau. Tq ayah belanja mama I Love You so much. 





15 comments:

  1. Replies
    1. Mama Tak Tau Rasa dia sebab Syafi yg makan. Tapi memang nampp sedap la

      Delete
  2. Wah bestnyaaaa...lama l makan kat sini..nanti nak ajak Dania pi makan sini la...Lamb Fajitas tu fav akak jugak..

    ReplyDelete
  3. tak pernah lagi makan dekat chili's. Nanti boleh try kot

    ReplyDelete
  4. Semua nampak sedap dan menyelerakan kak. Tak pernah lagi merasa makan kat sini

    ReplyDelete
  5. Nampak semua makanan yang Adda pilih tu sedap. Biasanya kalau makanan sedap, layanan pun bagus kita akan repeat datang makan kan..

    ReplyDelete
  6. dah lama tak makan kat chilis nih, teringat dulu order fajitas tuh besar betul portion nya, siap kene share berdua lagi... makanan kt chilis memang semua sedaplah bagi dana...

    ReplyDelete
  7. bestnya makan kat chillis. dah lama saya tak gi makan chillis.. dah bertahun-tahun rasanya tak jejakkan kaki kat restoren tu. hehe

    ReplyDelete
  8. Kalau bab birthday nie... mmm... pening beb... tak tau dah nak beli hadiah apa untuk anak...

    ReplyDelete
  9. mash potatoes dia memang terbaik. baca blog mama ni tak lapar pun jadi lapar. hihi

    ReplyDelete
  10. Ana tak pernah makan di chilis lagi. Tapi menu2 dia semua nampak mengiurkan lah.

    ReplyDelete
  11. Lamb Fajitas tu nampak ohsem sangat..
    Satu hari nanti bolehlah ke Chili pula..

    ReplyDelete
  12. tak pernah makan kat Chillis. sebab rasa harga dia mahai. hehe..menu2 dia sedap yeak sebab ada gak penah nampak member share makan kat chillis ni. macam best dan sedap je menu-menu dia.

    ReplyDelete

Words of wisdom