Segmen Bloglist dan Banner Header Safirul Amar.Com - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Saturday, December 21, 2019

Segmen Bloglist dan Banner Header Safirul Amar.Com

Selamat berhujung minggu semua. Arini mama nak join Segmen Bloglist dan Banner Header Safirul Amar.Com. Salam perkenalan dari mama. Ni first mama berkunjung ke blog awak.


Segmen Bloglist SafirulAmar.com

Sapa nak join boleh klik link ni
https://www.safirulamar.com/2019/12/segmen-bloglist-dan-banner-header.html










Ni mama copy dari blog Safirul Amar.. Jom sama2 memeriahkan gais

Hadiah di tempat yang ke empat (6), akan mendapat sebuah 'banner blog' termasuk design, dalam bentuk animasi (GIF) yang bersaiz 728px  x 90px , banner blog ini akan di kirim kan kepada pemenang di tempat ke enam dan turut juga di letakkan di dalam blog safirulamar.com sehingga 10 April 2020.







Kesimpulannya berkenaan hadiah ialah ;

1) Bloglist (The Best, The Rest, The Rare)
2) Bloglist (The Best, The Rest, The Rare)
3) Bloglist (The Best, The Rest, The Rare)
4) Bloglist (The Best, The Rest, The Rare) 
5) Bloglist (The Best, The Rest, The Rare)
6) Animated Banner 728 px x 90px . 

Tarikh tutup Segmen ini, pada 31 Disember 2019. Keputusan Segmen ini pada 5 Januari 2020. Dengan harapan, sudi sudilah korang menyertai Segmen Bloglist Dan Banner Header ini, demi silaturrahim sesama kita, jika bukan kita (bloggers) siapa lagi.


14 comments:

  1. Salam, Terima kasih kerana menyertai.

    ReplyDelete
  2. Agen Domino Terpercaya menyediakan banyak promo menarik sekali
    Salah satu promo yang diminati banyak orang disini adalah bonus deposit 10% tanpa batas
    Dengan bonus tersebut membuat para pecinta judi online beralih ke situs ini.
    ZumaQQ juga menyediakan deposit via pulsa telkomsel,xl,ovo,dana,gopay,dll
    WA : +6281263106553

    ReplyDelete
  3. Good luck! MP.
    Mrs. A pun join juga

    ReplyDelete
  4. aku macam nak join jugak.. lama dah tak join segmen..

    ReplyDelete
  5. gudluck :)

    singgah dari segmen yg sama http://budoxesquire.blogspot.com/2019/12/segmen-bloglist-dan-banner-header.html

    ReplyDelete
  6. Good luck too :)

    Singgah dari segmen yang sama

    ReplyDelete

Words of wisdom