SNM Bloglist Batch 1 - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Saturday, November 16, 2019

SNM Bloglist Batch 1

Semalam mama nampak Shikin join SNM Bloglist Batch 1. Alhamdulillah masih berkesempatan mama nk join Dan support. Happy birthday to Yana in advance ye. Semoga panjang umur Dan Murah rezeki.


Tarikh akhir segmen ini berlangsung sehingga 17 November 2019.. mama dah fullfil semua requirements. Ni mama copy syarat dari blog Yana..


Segmen “SNM Bloglist Batch 1” yang berlangsung mulai 1 hingga 17 November 2019 bersempena hari lahir Yana pada 17 November. Hopefully ada yang sudi join bloglist ni yer... 

Syarat penyertaan tersangat mudah, sepertimana berikut:
  • Follow blog SNM Official ni jika anda bukan follower sedia ada. (Compulsary);
  • Give me some ‘brownie points’ as the birthday gift dengan cara like mana² gambar di IG @freshbrewedbeauty.official (Compulsary) dan follow kalau sudi (Optional);
  • Copy banner dan backlink ke post entry ni dan tinggalkan komen beserta link post entry korang di kotak komen bagi memudahkan Yana blogwalk and trace jejak korang yer; dan
  • Siap (^^,)

Penghargaan kepada semua penyertaan:
  1. Semua penyertaan akan dimasukkan ke dalam bloglist ni bermula 1 November - 31 Disember 2019; dan 
  2. Pada 31 Disember 2019, seorang blogger yang bertuah (pilihan random) bakal dapat something yer (^^,)

SNM Bloglist Batch 1 : 1 hingga 17 November 2019.

16 comments:

  1. Hi mama. Macam menarik je segmen ni.

    btw, atul ada tag mama untuk giveaway ni. mama tengok pada link ni ya

    https://www.atulhamid.com/2019/11/new-years-giveaway-by-eikin-sofi.html

    ReplyDelete
  2. Wahh.. sempat lagi nak join ni

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen n all the best mamapp

    ReplyDelete
  4. mujur sempat join ye kak. Selamat bersegmen

    ReplyDelete
  5. kat malaysia ramai segmen seperti ini kalau di Indonesia dah jarang saling giveaway juga hanya satu dua blog

    ReplyDelete
  6. good luck :)

    x sempat join plak hu hu hu...

    ReplyDelete

Words of wisdom