Segmen Blogwalking 2019 MiaLiana.com - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Wednesday, November 20, 2019

Segmen Blogwalking 2019 MiaLiana.com

Jom join ramai2 u pls.. sempat lagi ni

Segmen Blogwalking 2019 MiaLiana.com bermula pada hari ini, 20 November 2019, iaitu tepat jam 10.00 pagi sehingga 11.59 malam 20 November 2019. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog MiaLiana.com dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Blogwalking 2019 MiaLiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI

5 blog yang bertuah akan dipilih secara manual dan akan dimasukkan ke bloglist Mia selama setahun pada tahun 2020. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 15 Disember 2019.

** jom support Mia Liana....


17 comments:

  1. Ala tak sempat join. Good luck akak

    ReplyDelete
  2. p/s https://aniesandyou.blogspot.com/2019/11/terima-kasih-daun-keladi-blogger.html

    ReplyDelete
  3. All the best Mama. Lama dah tak singgah sini. ^^

    Aien singgah dari segmen sama. ^^

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen dan berblogwalking

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen mama! tarikh tu macam salah tulis je?

    ReplyDelete
  6. singgah sini..good luck
    https://mummysupplementshop.blogspot.com/2019/11/segmen-blogwalking-2019-mialianacom.html

    ReplyDelete
  7. Ye semua.. good luck siap yg turut join

    ReplyDelete

Words of wisdom