Giveaway Akhir Tahun - Wang Tunai dan Template Blogger Premium - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Sunday, November 24, 2019

Giveaway Akhir Tahun - Wang Tunai dan Template Blogger Premium

Harini mama nak join Giveaway Akhir Tahun - Wang Tunai dan Template Blogger Premium by blogger HasrulHassan. Jom join ramai2 bagi meriah. Hadiah berbentuk hadiah wang tunai dan peluang untuk berada dalam bloglist hasrulhassan.com. Apa lagi.. jom join.

Mama tak ingat sejak bila mama mula mengenali HH. Seingat mama sebelum mama idle mode selama 2 Tahun dulu mama dah biasa dengar nama HH. Memang nama yang mudah nak ingat dan seorang yang pakar tentang blog, SEO, Google AdSense dan banyak sangat ilmu meniaga online yang dikongsi dalam blog beliau. Ilmu yang HH kongsikan sangat berinformative sampai Mama jadi pening hihi.. Overload otak tau kiki faktor usia kut.

In fact HH pernah bantu mama beri maklumat tentang Google AdSense, share coding yg buat tak lulus GA masa mama belum lulus Google AdSense dulu. Seronok bila ada semangat macam ni sesama blogger. Walaupun tak pernah berjumpa tetapi masing-masing tak kedekut ilmu dan saling bantu membantu. Masa blog mama kena malware dulu pun ramai blogger Yang PM Dan tolong mama. Sebab tu lah kalau HH ada buat sebarang segment atau GA mama takkan lepaskan peluang untuk join. Kita saling support ok. Harap2 penyertaan mama ni diterima.

Ni mama copy Dari blog HH..


Giveaway Wang Tunai Dan Template Blogger Premium

Giveaway Wang Tunai dan Template Blogger Premium
Klik link ni untuk join https://www.hasrulhassan.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-wang-tunai-dan.html

Giveaway ini mudah. Buat mereka yang berminat, anda hanya perlu memenuhi syarat yang dinyatakan dan lakukan langkah-langkah diberikan untuk layak dalam giveaway ini. Selain hadiah wang tunai yang disediakan, saya juga akan tawarkan hadiah template blogspot premium berharga RM50 dalam giveaway ini.

  1. Syarat nak sertai giveaway ini adalah seperti berikut:
  2. Wajib menjadi followers blog ini. Jika belum atau tidak pasti, anda boleh klik pautan ini - FOLLOW untuk follow/ikuti blog ini dengan menggunakan id Google. 
  3. Dah menjadi sebahagian fans di FB fanpage hasrulhassan.com
  4. Letakkan banner giveaway disediakan di atas dalam satu post baharu di blog anda, dan link kepada blog atau blog post ini.
  5. ATAU jika anda tidak mempunyai blog, boleh share post ini di Facebook anda kemudian TAG FB HasrulHassan.com.
  6. Anda dikehendaki membuat komen mengenai blog ini, atau berkongsi pendapat mengenai diri saya sebagai seorang penulis blog aktif sepenuh masa sejak 2010. Contohnya, sejak bila kenal, macamana boleh kenal, kenal sebab apa atau kenapa anda suka baca blog ini, atau apa keistimewaan blog ini pada pandangan anda dalam post anda tersebut.
  7. Bila dah siap, tinggalkan url post blog atau facebook tersebut sebagai bukti penyertaan di FB HasrulHassan.com di sini - Senarai Penyertaan
  8. Kongsikan url blog atau status FB anda di media sosial supaya lebih ramai rakan blogger mahupun pembaca blog Malaysia menyertai giveaway ini.

Oh ya, sebelum terlupa, beberapa perkara lain mengenai Giveaway Akhir Tahun ini:
  • Tarikh tutup penyertaan adalah 30 hb November 2019 sebelum jam 11:59 malam.
  • Pemilihan pemenang adalah secara rawak menerusi Random.org.
  • Senarai peserta dengan nombor penyertaan akan diletakkan dalam fanpage blog ini nanti.
  • Pengumuman pemenang akan dibuat pada minggu pertama bulan Disember 2019.
  • Untuk penyenaraian dalam bloglist, hanya 30 blog terawal yang memenuhi syarat di atas sahaja akan dimasukkan.

Kepada yang nak tahu template premium apa yang saya tawarkan tu, anda boleh baca di sini - https://themeforest.net/item/flexnews-responsive-blog-magazine-blogger-template/23952222



18 comments:

  1. Ha'ah abang HH memang baik sangat & tak lokek ilmu. Goodluck Kak Adda

    ReplyDelete
  2. ada masa lagi ni! nak joinlah esok mana tau ada rezeki

    ReplyDelete
  3. amin tq semua. risau juga penyertaan x valid sebb mama xdpt tinggal link di FB HH. Almaklumlah web link mama masih kena block dgn FB

    ReplyDelete
  4. goodluck tau,cuba selagi boleh kak

    ReplyDelete
  5. Mrs. A pun join.
    Semoga dikurniakan rezeki menang :-)

    ReplyDelete
  6. saya sering ke blog beliau seorang otai sifu blogger sejak dulu lagi

    ReplyDelete
  7. JALAN2

    https://belogsjm.blogspot.com/2019/11/giveaway-wang-tunai-dan-template.html

    ReplyDelete

Words of wisdom