7th Anniversary Giveaway By Atul Hamid - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Saturday, November 30, 2019

7th Anniversary Giveaway By Atul Hamid

Jom join 7th Anniversary Giveaway By Atul Hamid. Hadiah 2 tudung bawal yang cantik sangat. Mama dulu memang pakai tudung bawal masa Syafi kecil tapi beberapa tahun dah x pakai. Baru2 Ni mama berjinak semula pakai tudung bawal tu pun awal2 Masa mula pakai muka jadi kelakar sebab Tak pandai dah nak lipat tudung.. jom join sama2 dgn mama.. Happy anniversary buat Atul Dan hubby semoga kekal bahagia til jannah.

7th Anniversary Giveaway by Atul Hamid
Klik sini untuk join 
https://www.atulhamid.com/2019/11/7th-anniversary-giveaway-by-atul-hamid.html

Ni mama copy dari blog Atul. Mama tag kak Suria Amanda dan Mimie Azirah.. jom!!

Sempena Ulang Tahun Perkahwinan Atul dan suami yang ke-7 pada 16 November 2019 dan Ulang Tahun Perkenalan kami yang ke-15 pada 20 November 2019 ini, Atul berhasrat ingin buat giveaway buat rakan blogger sekalian.

Kiranya ini boleh dikata giveaway pertama Atul lah. Suami Atul pun izinkan. Jadi, Atul nak berkongsi kegembiraan dan kesyukuran Atul dengan rakan blogger semua. 

Atul harap rakan-rakan blogger Atul, enjoy & support giveaway yang Atul adakan ini. InsyaAllah, untuk giveaway yang akan datang, hadiah pasti akan lebih menarik.


Syarat-syarat untuk menyertai giveaway ini ialah: 

◆ Warganegara Malaysia

◆ Wajib follow blog Atul ini
◆ Tolong subcribe channel Youtube Atul, tekan ⇒ atulhamid
◆ Rakan-rakan dialu-alukan untuk klik mana-mana iklan yang muncul dalam blog Atul ini & tolong maklum di komen jika ada klik iklan, & Atul akan klik kembali iklan di blog anda! ^^ (Kalau nak klik semua iklan yang ada pun sangat dialu-alukan 😂 )



Cara-cara untuk menyertai:

◆ Mesti buat satu post bertajuk "7th Anniversary Giveaway By Atul Hamid"
◆ Copy banner di atas dan backlink ke post ini 
◆ Tag 2 rakan blogger anda dan pastikan mereka juga tahu 
◆ Copy dan paste link post tersebut di ruang comment post giveaway ini



Pemenang akan dipilih melalui:


◆ Random.org


Hadiah Untuk Giveaway

◆ 2 helai tudung bawal untuk 2 orang pemenang. Specialnya disini, setiap pemenang boleh pilih corak manik & warna tudung ikut warna yang disukai. 
◆ Semua peserta yang join giveaway ini, Atul akan masukkan dalam bloglist sehingga 30 Januari  2020

Giveaway ini akan tamat pada 31hb Disember 2019 pada jam 11.59 malam. 

22 comments:

  1. semoga berjaya =)

    jemputlah join contest saya juga,senang saja~

    https://at-tarmizi.blogspot.com/2019/11/contest-isi-dialog-di-blog-at.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. insya allah tarmizi.. tapi belum ada idea nak tulis dialog tu

      Delete
  2. Good luck kak. Nanti saya join ye

    ReplyDelete
  3. selamat berlomba semua blogger Malaysia

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih abd kadir.. cubalah buat segmen utk kami nanti mama join

      Delete
  4. Hai Mama, terima kasih untuk doanya. & terima kasih juga kerana sudi join GA Atul ni.

    Boleh semak senarai peserta di sini ya

    https://www.atulhamid.com/2019/11/senarai-peserta-7th-anniversary-giveaway-by-atul-hamid.html

    Good Luck!

    ReplyDelete
  5. happy anniversary atul and good luck kak.

    ReplyDelete
  6. Best hadiahnya. Kita perempuan ni dapat hadiah tudung dah senyum lebar dah 😁

    ReplyDelete
  7. Tq.. pompuan DPT tudung mmg happy la

    ReplyDelete
  8. Semoga ada rezeki mamapp menang. Aaminn..

    ReplyDelete

Words of wisdom