Segmen Jom Tukar Link Bloglist - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Wednesday, October 30, 2019

Segmen Jom Tukar Link Bloglist

Mama nak join Segmen Jom Tukar Link Bloglist anjuran Gee yang sedang mencari blog yang bertuah masuk dalam bloglist Gee.
Klik sini untuk join http://www.zianaeunos.com/2019/10/segmen-jom-tukar-link-bloglist.html

Ok syarat dia sangat mudah jer.

1) Follow blog dan Gee akan follow anda balik
2) Letak kan link blog Gee kat bloglist korang

3) 30 orang terpantas Gee akan masukkan dalam blog list nanti 
4) Link blog akan diupdate dari semasa ke semasa
5) Pastikan blog korang aktif dan rajin update :)
6) Tulis kat komen link blog korang supaya senang Gee nak masuk dalam bloglist nanti

20 comments:

  1. tq mama.. ok gee dah add dlm bloglist dah :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah sempat masuk bloglist.. tq semua

    ReplyDelete
  3. di Malaysia banyak event seperti ini ya di Indonesia belum ada saya lihat

    ReplyDelete

Words of wisdom