Segmen | Giveaway UP Traffic by Madam Caramel - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Friday, August 16, 2019

Segmen | Giveaway UP Traffic by Madam Caramel

Dah lama rasanya Tak join segment. Harini mama nak join Segmen | Giveaway UP Traffic by Madam Caramel. Jom sama2 memeriahkan..Ni mama copy dari blog Madam Caramel..


https://madamcaramel.blogspot.com/2019/08/segmen-giveaway-up-traffic-by-madam.html

Pembuka kata di harini..sebenarnya dah lama MC nak try buat giveaway style trafik blog ni..sekurang-kurangnya dapat la menaikkan follower reader sama.

Nak la hendaknya mengenali rakan2 blogger yang lain.

Segmen ni juga dapat membantu kita meluangkan masa secara blogwalking , singgah menyinggah blog yang join GA ni.Ye la mana tau makin ramai join boleh tingkat kan follower korang jugak.

Bagi yang baru mengenali saya ..Hi!! Boleh panggil saya dengan panggilan MC ..mudah dan senang.
tapi bukan MC klinik/hospital tau..hehe..MC blogger dari Utara.

Syarat-syarat :

Follow blog ini.
Add Facebook MadamCaramel dan Like FB Page MadamCaramel
Subscribe Channel Youtube Madam Caramel(kalau takde salah satu, it's okay)
Follow Instagram Madam Caramel (jika ada Instagram)
Buat entri bertajuk 'Segmen | Giveaway UP Traffic by Madam Caramel '.
Copy banner di atas dan backlink ke entri ini.
Tinggalkan URL entri anda di ruang komen di bawah.
Setiap penyertaan akan dimasukkan ke dalam bloglist di Madam Caramel selama 3 bulan.

Jom kita sama-sama meriahkan segmen ini dengan mengajak rakan-rakan anda.

Itu sahaja untuk hari ini. Selamat berkenalan.

Tarikh penyertaan:
05 August 2019 - 30 August 2019

10 comments:

  1. singgah sini sambil minum kopi ais ikat tepi.ngeh3

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2019/08/segmen-giveaway-up-traffic-by-madam.html

    ReplyDelete
  2. Hai, selamat bersegmen. singgah sini sambil follow #4001. jom blogwalking dan naikkan traffic sesama blogger. :D
    https://nurain-syahirah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen. done follow #4002
    jom blogwalking https://sayasukala.blogspot.com

    ReplyDelete

Words of wisdom