Giveaway Merdeka 2019 - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Saturday, August 31, 2019

Giveaway Merdeka 2019

Salam Hari Kemerdekaan buat semua.. sempena Hari merseka ni mama nak join Giveaway Merdeka oleh kak Akma.. jom join ramai2.. Ni mama copy dari blog kak Akma..


Giveaway merdeka 2019 ini hanya sekadar untuk memeriahkan lagi dunia blogger. Harap ada ramai yang sudi join giveaway merdeka 2019 yang aku anjurkan ini. 

Giveaway Merdeka  2019
Giveaway Merdeka  2019
Giveaway ini akan berlangsung selama 2 minggu sahaja, para blogger sekalian  kenalah  cepat kalau tak nak terlepas peluang menyertai  giveaway ini. Giveaway yang mudah, tak ada syarat yang berlebihan. Semua blogger di Malaysia di jemput menyertainya. 

SYARAT PENYERTAAN GIVEAWAY MERDEKA 2019 INI :


- Follow blog INI, follow Instagram INI dan Like page INI serta subscribe Youtube INI (sekiranya ada).

- Juga Follow blog INI, follow Instagram INI dan Like page INI yer!

-  Masukkan blog INI dan INI ke dalam bloglist blog masing-masing (wajib)

- Buat entri bertajuk 'Giveaway Merdeka 2019'

- Copy banner yang di sediakan di atas dan backlink kan ke blog ini.

- Jangan lupa hantar link penyertaan ke ruangan komen di blog ini yer.

- Pemenang akan di umumkan selewat-lewatnya selepas seminggu giveaway ini tamat.

- Pemilihan pemenang menggunakan random.org untuk yang menepati syarat yang di beri sahaja.

- Giveaway ini berlangsung dari 26 Ogos 2019 hingga 9 September 2019 iaitu selama 2 minggu sahaja.

Hadiah Giveaway Merdeka 2019 ini adalah 5 helai tudung bawal chiffon shimmering bidang 50" dan 60" (random size and colour) untuk 5 orang pemenang.

Hadiah Giveaway Merdeka 2019 - Tudung Bawal
Hadiah Giveaway Merdeka 2019 - Tudung Bawal

** Selain itu sebagai penghargaan, setiap blog korang yang menyertai giveaway ini akan menghiasi bloglist blog ini sampai hujung tahun... Best ke tidak.. hehe! **

Semua orang ada peluang untuk memenangi giveaway ini. Jadi, rebutlah peluang ini dengan sebaiknya. Mana tau sudah tertulis rezeki korang nak dapat tudung bawal yang cantik ini. Jomlah kita support sesama blogger demi memeriahkan dunia blogger di Malaysia dan sempena meraikan Hari Kemerdekaan ini.

14 comments:

Words of wisdom