Giveaway-01 by Ematunz - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Thursday, August 8, 2019

Giveaway-01 by Ematunz

Baru je sebut mama Ematunz dalam post mama harini. Malam Ni mama nak join pula Giveaway-01 by Ematunz.. Syarat yang senang Dan hadiah yang best.. tentulah mama nak join hee.. jom sama2 memeriahkan..

Jom korangss join Giveaway by ematunz.blogspot.com . Serius senang sangat syarat dia (follow dan copy paste tak sampai 5 minit). Tarikh tamat 25.08.2019 11.59 malam.

Klik gambar dibawah untuk join:

Hadiah? Nama pun giveaway, mesti lahh ada. Hadiahnya, Bawal Kaca bernilai RM25 untuk seorang pemenang yang akan dipilih melalui Cabutan Bertuah. Pemenang boleh pilih nak corak apa, kaler apa. Mix and match gittuw

Info hadiah: Bawal kaca ini dipenuhi manik kaca ori gred AAAA, ala-ala batu Kristal Swarovski. Kualiti kain jenis Airis Premium rank no.2 selepas Bawal Original, ofkos laa senang bentuk. Setiap butir kaca sangat merelipp, paling penting melekat kuat. 

Ada 60 pilihan warna, dan berpuluh puluh design menarik. Berpinar mata tengok tau. Nak tengok lagi banyak, gambar ada di Bawal Kaca.










15 comments:

  1. Kak Sue memang selalu dok tengok Bawal Kaca nie lalu lalang kat IG.. memang berkenan juga dengan tudung nie.. cantik kan Adda.. anyway good luck tau.. moga ada rezeki nanti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia dah melambai2 dah tu kak sue.. jom lah join mana tau ada rezeki..

      Delete
  2. alhamdulillah, ema dah updet nama sis dlm senarai yg join. Mekasehh support giveaway ematunz.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. good luck.
    aida memang peminat bawal.
    da join dah pun giveaway ni :)

    ReplyDelete
  4. Good luck. Singgah dari ga yg sama☺

    ReplyDelete
  5. Hai mamapipie, tahniah kepada pemenang Giveaway-01 by Ematunz, boleh refer link: bit.ly/2Pe5GJJ untuk lihat cabutan nama pemenang. Jika ada kelapangan, jemput join giveaway-02.

    ReplyDelete

Words of wisdom