Segmen Bloglist Shuhaida #3 - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad



Monday, April 15, 2019

Segmen Bloglist Shuhaida #3

Tengah blogwalking di blog Shuhaida tetiba ternampak dia buat Segmen.. Apa lagik.. mama terus je buat entry ni untuk support Segmen Bloglist Shuhaida #3.. Jom sama-sama memeriahkan . Berlangsung selama 5 hari hingga Khamis malam.

http://www.shuhaidasaad.com/2019/04/segmen-bloglist-shuhaida-3.html

Terma & Syarat :
1. Follow blog Shuhaida Saad ni.
2. Komen bersama link blog korang.
3. Entri nak buat atau tak, terserah.
4. Tunggu shu update dan masukkan dalam list shu.
5. Done.

Tarikh Tamat :
18-Apr-2019 (8.30 malam)

18 comments:

  1. Good luck... selamat bersegmen...

    ReplyDelete
  2. terima kasih sudi join segmen shu, salam perkenalan :D

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen Adda.. macam nak join juga lah nanti kalau sempat..

    ReplyDelete
  4. selamat bersegment...

    best dapat menjalinkan silaturrahim

    ReplyDelete
  5. jalan2

    https://belogsjm.blogspot.com/2019/04/segmen-bloglist-shuhaida-3.html

    ReplyDelete
  6. tqtq semua.. good luck utk jmbelog dan sesiapa yg join juga ye

    ReplyDelete
  7. dari segmen yang sama. done follow :)

    ReplyDelete

Words of wisdom