Percuma Sampul Duit Raya, Dengan Membeli Yasin Murah 50sen - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad



Saturday, April 13, 2019

Percuma Sampul Duit Raya, Dengan Membeli Yasin Murah 50sen

PERCUMA SAMPUL DUIT RAYA, DENGAN MEMBELI YASIN MURAH 50SEN - Haiiiii.. SALAM jumaat semua! Bulan Ramadan bakal tiba, memasing dah mula menyiap sediakan diri untuk menyambung kedatangan bulan yang mulia ini, bulan Ramadhan ! Ada yang dah siap-siap buat bajet baju raya, tudung raya, kuih raya, sampul duit raya dan tidak lupa juga untuk bersedekah .


PERCUMA SAMPUL DUIT RAYA, DENGAN MEMBELI YASIN MURAH 50SEN

Cerita bab sedekah ini, ada orang suka bersedekah dengan cara memberi duit. Ada juga yang suka sedekahkan buku yasin di surau, masjid atau di majlis kenduri kendara. Bagi yang suka sedekahkan surah yassin. Berita baik untuk pelanggan yang membeli YASIN MURAH 50 sen dengan URBAN SHOPS. Dah le murah, boleh bersedekah banyak-banyak dan amal jariah ni berterusan pula setiap kali orang membaca Yasin ni.. Subhanallah.. Ada free gift tu yg best.. Free gift dunia ada, Free gift akhirat pun ada nih


Percuma Sampul Duit Raya, Dengan Membeli Yasin Murah 50sen

Macam mana nak dapatkan sampul duit raya PERCUMA dari Urban Shops ni? Senang je!!! Dengan setiap pembelian 100pcs YASIN MURAH 50sen secara automatik akan menerima SAMPUL DUIT RAYA PERCUMA!


Percuma Sampul Duit Raya, Dengan Membeli Yasin Murah 50sen

Bukan sekeping, dua keping je korang akan dapat sampul duit raya PERCUMA tau. Tapi.... 10 KEPING uollllsss

Penghantaran Seluruh Negara

Apa yang menarik tentang Yasin Murah di Selangor ni, kalau korang berada kat utara, selatan, pantai timur dorang boleh hantar door to door delivery. Kalau korang duduk area Selangor ni, dan tak nak terima melalui pos. Takpe.. jangan risau. Ada juga perkhidmatan Cash On Delivery (COD) pada setiap hari Isnin - Khamis (by appointment ) 


Percuma Sampul Duit Raya, Dengan Membeli Yasin Murah 50sen

Close up. Cantik tak? Oleh kerana kami minat brand Coach, so sample duit raya pun tema Coach jugak lah. While stock last and limited time je tau. Siapa cepat...dia dapat


Percuma Sampul Duit Raya, Dengan Membeli Yasin Murah 50sen



Percuma Sampul Duit Raya, Dengan Membeli Yasin Murah 50sen



Percuma Sampul Duit Raya, Dengan Membeli Yasin Murah 50sen



Percuma Sampul Duit Raya, Dengan Membeli Yasin Murah 50sen


Design yang Memukau

Kesemua Yasin ni mempunyai design yang cantik dan disukai ramai.. Warna dan design memang berbeza dengan Yasin lain yang ada di pasaran












Macam mana nak beli? 

Korang boleh Whatsapp je kewww.wasap.my/60126460421 atau www.wasap.my/601151044524 dan terus bagitau kat seller "Saya nak Yasin murah !" 


Korang juga boleh beli direct melalui Shopee atau Facebook untuk dapatkan POSTAGE PERCUMA dan boleh juga membuat pembayaran menggunakan KAD KREDIT / DEBIT. Mudah sangat ni kan !


Untuk maklumat lanjut, korang boleh layari :

13 comments:

  1. Wah.. Untung. Sini belum jumpa lagi tawaran macam ni.

    ReplyDelete
  2. Murah tu, siap dapat sampul duit raya lagi.

    ReplyDelete
  3. Cantik belaka sampul2nya 😄

    Salam kenal, cheq datang membalas kunjungan dan follow sekali 🌷

    ReplyDelete
  4. Murah sangat dah harga kan Adda siap dapat sampul duit raya lagi..

    ReplyDelete
  5. Kalau macam nie punya murah, kita bagi Yasin terus ganti duit raya. Dapat juga orang baca.

    ReplyDelete
  6. murahnya... comey plak tuuuu.... suka suka

    ReplyDelete
  7. wah murahnya..mana lagi nak dapat harga 50 sen. sampul pun cantik

    ReplyDelete
  8. best la mama sebab yasin dia ada terjemahan sekali.
    warna pun boleh sedondon dengan sampul duit raya :)

    ReplyDelete
  9. cantik2 design cover buku..50 sen satu..murahnya, 100 pcs baru RM50..Alhamdulillah, idea yg bagus utk bersedekah..

    ReplyDelete
  10. cantik & murah..ada free gift lagi...

    ReplyDelete
  11. dahlah cantik.. murah dan dapat free gift lagi tu..

    ReplyDelete

Words of wisdom