Free Sample Anlene Cafe Latte - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad



Tuesday, April 16, 2019

Free Sample Anlene Cafe Latte

Masa mama blogwalking baru-baru ni mama terbaca tentang Free Sample Anlene Cafe Latte.. Kalau tak silap di blog CikNor. Mama yang sememangnya sukakan barang free terus klik link yang di share dan terus memohon Free Sample Anlene Cafe Latte.. Mama memang sukakan kopi dan bila dah umur empat posen ni dah kenalah cari sumber kalsium. Nanti sakit lutut sapa susah.. hihi 

Tak sangka dalam seminggu dua lepas tu mama dapat kiriman 2 sample Anlene Cafe Latte ni..

Wow yummy sangat-sangat.. Ianya takdelah terasa kopi sangat.. Lebih kepada rasa susu kopi latte gitu. Yang bestnya susu ni tak manis dan mama memang suka la.. Lepas ni boleh lah beli 1 pack buat stok breakfast. 

Surat dari Anlene.. TQ Anlene bagi susu kopi yang sedap ni

Kalau korang nak juga Free Sample Anlene Cafe Latte ni atau Free MoveMax boleh layari website ni: https://www.anlene.com/my/en/claim-sample-registration.html

20 comments:

  1. Wah nak cuba juga lah.. hehehe..

    ReplyDelete
  2. Sedapkan... Sedang cari kat pasaraya.. Tapi susah nak dpt.. Nak kena beli online nampaknya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. agaknya produk masih baru cuma dijual di supermarket terpilih.. beli online pun ok gak lg untung kala ada sale

      Delete
  3. Fiza apply free sample. Sampai sekarang x muncul². Last sekali cari kat mall. Pekat besar dalam tu ada 7 sachet. RM9.90. Sedap kan. 😋

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai kesiannya fizalinolie.. last2 beli sendiri ye.. sedap kan

      Delete
  4. macam sedap, nt nak juga cari anlene ni..

    ReplyDelete
  5. Kita sama sis dah masuk 4series hihi... Nak cuba juga lah.

    ReplyDelete
  6. nak try jugaklah mama..mmg el pengemar kopi..tp lately ni lutut mereput..kurang kalsium kut..hihi

    ReplyDelete
  7. wah mama pun dh dapat free smple ya. Hehe

    ReplyDelete
  8. ala..kita tak minum latte..klu tak, laju2 isi form free sample..hehe

    ReplyDelete
  9. barang free mmg sedap.. hehehe

    ReplyDelete
  10. Dah cuba dah.. sedap jugak kan

    ReplyDelete
  11. bolehlah menari mcm stacy lps ni hehhe

    ReplyDelete
  12. Wah Anlene dah ada Cafe Latte pulak ye. Sedap ke kak

    ReplyDelete

Words of wisdom