Segmen 24 Jam Bloglist #32 Mialiana.com - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad



Wednesday, March 20, 2019

Segmen 24 Jam Bloglist #32 Mialiana.com

Nak join Segmen 24 Jam Bloglist #32 Mialiana.com. Jom sama-sama memeriahkan.. Dah lama mama folo Mia dan masuk dalam bloglist mama so takde masalah untuk mama join segmen Mia. Jom!


Pencarian bloglist bagi bulan April, Mei dan Jun 2019 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 20 Mac 2019, iaitu tepat jam 8.30 pagi sehingga hari esok, 8.30 pagi 21 Mac 2019. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 24 Jam Bloglist #32 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

10 blog yang bertuah akan dipilih secara manual dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Mac 2019.

** jom support Mia Liana....


18 comments:

  1. selamat bersegmen sis :)

    Ika datang singgah sini https://ikashoid.blogspot.com/2019/03/book-review-bila-cinta-milik-dia-by.html

    ReplyDelete
  2. Good luck kak. Nanti nak join lah.

    ReplyDelete
  3. Alaa tak sempat join, good luck untuk blog mamapipie.com yea

    ReplyDelete
  4. jalan2

    https://belogsjm.blogspot.com/2019/03/segmen-24-jam-bloglist-32-mialianacom.html

    ReplyDelete
  5. salam. terima kasih sudi join segmen ini.

    senarai peserta telah dikemaskini di https://www.mialiana.com/2019/03/senarai-peserta-segmen-24-jam-bloglist.html

    good luck!

    ReplyDelete
  6. tahniahhhh

    https://www.mialiana.com/2019/03/pengumuman-pemenang-segmen-24-jam.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeayy tq mia.. tq semua wish luck mmg luck ni

      Delete

Words of wisdom