Giveaway Road to 8 Million Pageview - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Monday, March 18, 2019

Giveaway Road to 8 Million Pageview

Assalamualaikum semua.. Ada yang merindui mama tak? Perasan je kan hahaa confirm xde sape rindu. Maaf laa mama mood "M".. buka blogger pastu tutup balik sebab malas haha.  Ni tengah paksa diri untuk buat post. So mama nak join Giveaway Road to 8 Million by Dilah. Tahniah Dilah kerana hampir mencapai 8m pageview. Lama Tak singgah blog Dilah.. siapa nak join sila klik SINI


Cara menyertai “Giveaway :: Road to 8 million pageview”

1) Wajib follow blog ini www.ceriteraibu.com
2) Wajib follow IG : afdilah17 dan gajet_ibu_moden
3) Wajib like/follow facebook : norafdilahlias , ceriteraibudotcom & GajetIbuModen
4) Buat 1 entry bertajuk “Giveaway Road to 8 Million Pageview” dan backlink kan banner ke entry ini.
5) Tinggalkan komen dan link entry korang di ruangan komen di bawah..

Hadiah Giveaway

Nak tahu apa hadiahnya?? Buat masa ini, Dilah ada 2 hadiah yang menanti peserta disamping bloglist Dilah nanti. Tapiiii.. jika lebih ramai yang menyertai giveaway ini (lebih 50orang), InsyaAllah Dilah akan menambah bilangan hadiah nanti.

10 blog akan dipilih untuk diletakkan dalam bloglist blog Dilah. Bloglist ni tak pasti sampai bila, kalau Dilah terlebih rajin mungkin 3 bulan sekali akan tukar. Atau mungkin juga setahun sekali.. So jangan lepaskan peluang untuk dipilih masuk dalam bloglist Dilah nanti ye..

2 hadiah misteri kepada 2 orang peserta.

12 comments:

  1. Wah tahniah Dilah. 8m views tu. And good luck utk kak adda.

    ReplyDelete
  2. Semoga ada rezeki mamapipie dalam giveaway Dilah ini.. Good luck!

    ReplyDelete
  3. salam kenalan

    nak tanya ini berminat ke tukar link suka sama suka? bloglist....kalau awak berminta sila comment di blog saya di

    https://www.oohsenyum.com/2015/03/tukar-suka-sama-suka-blogist.html

    nanti saya balas secepat mungkin ye.Terima Kasih

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum.. datang dari segmen yang sama. Good luck!!

    https://caramelmacchiyato.blogspot.com/2019/03/giveaway-road-to-8-million-pageview.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum.. Terima kasih mama sudi join Giveaway yg Dilah anjurkan dan selalu support Dilah.. nantikan keputusannya tak lama lagi ye.. Boleh check senarai peserta di sini ya.. http://www.ceriteraibu.com/2019/03/senarai-peserta-giveaway-road-to-8.html

    ReplyDelete

Words of wisdom