Giveaway bersama Sponsor by Mrs Pip - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad



Tuesday, March 19, 2019

Giveaway bersama Sponsor by Mrs Pip

Jom join GA Mrspip pula.. tahniah Mrspip dapat sponsor GA. Hadiah best2 harap lekat la satu kat mama hihi.. Kalau nak join klik sini http://www.mrspip.com/2019/03/giveaway-bersama-sponsor-by-mrs-pip.html


Syarat syarat untuk join giveaway ni senang saja..

1. Wajib Follow blog mrs pip 😊

2. Wajib Follow IG mrs pip @mrspip18 

3. Wajib follow IG sponsor @qissborneo

4. Follow facebook sponsor fb:qissborneo

5. Buat entry blog korang dgn tajuk "Giveaway bersama Sponsor by Mrs Pip" , masukkan banner di atas di dalam blog dan backlink kan ke entry mrs pip ini.

6. Di dalam blog korang juga, sila masukkan screenshot follow IG sponsor 😀😀😀 dan letak caption "saya follow"

Mama follow qissborneo. Done


7. hadiah yang bakal dimenangi :- 

sehelai jubah daripada sponsor (pilihan design dan warna diberikan secara random , tapi saiz mengikut pilihan pemenang) x 1 pemenang

sebuah novel melayu + zalora clutch beg  x 1 pemenang

8. sekiranya penyertaan melebihi 50 peserta, tambahan hadiah akan dibuat oleh mrs pip

9. Giveaway ini bermula hari ini 15.3.19 sehingga 5.4.19 dan pemenang akan dipilih menggunakan khidmat random.org atau sewaktu dengannya

giveaway ini juga akan berlangsung di IG mrs pip ... so stay untuk update di IG

14 comments:

  1. Goodluck...InsyaÁllah nnt join juga

    ReplyDelete
  2. wahh lama dah tak join GA.. all the best semua :)

    ReplyDelete
  3. Good luck ya Adda.. moga ada rezeki untuk Adda ya..

    ReplyDelete
  4. good luck :) saya dari ga yang sama ^^

    https://mysecret-littlelife.blogspot.com/2019/03/giveaway-bersama-sponsor-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete
  5. Goodluck and all the best mama! Semoga menang jubah ye..

    ReplyDelete
  6. Bestnya hadiah2 dia kak. Menarik sangat. Nak join juga nanti.

    ReplyDelete
  7. Good luck Adda... Bonde pon dah join he he he

    ReplyDelete
  8. jalan2

    https://belogsjm.blogspot.com/2019/03/giveaway-bersama-sponsor-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete
  9. Tq mama join ga mrs pip , and stay tune for winner announcements ya .

    ReplyDelete

Words of wisdom