#RezekiDiKongsiBersama Giveaway By Mrs Pip - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Sunday, February 10, 2019

#RezekiDiKongsiBersama Giveaway By Mrs Pip

Dah lama masuk draf entries untuk join Give away #RezekiDiKongsiBersama Giveaway By Mrs Pip. Seronok join giveaGiv kawan2 Alam Maya.. memandangkan mama memang dah follow social media Mrspip maka lagi senang Lah mama nak join. Kalau korang nak join boleh klik sini Http://www.mrspip.com/2019/02/rezekidikongsibersama-giveaway-by-mrspip.html.

Dikesempatan ini mama nak ucapkan selamat Hari lahir buat Mrspip. Rasanya Kita Ni sebaya la.. 4 series tahun Ni boleh join the club hihi. Tentunya tarikh lahir Mrspip yang mama tek adalah..

18 February 1979
Amacam.. betul Tak Mrspip?

Entri Mrspip yang mama suka tentunya post ini: 
http://www.mrspip.com/2019/02/our-cny-2019.html

Mama rasa seronok tengok berapa meriah sambutan cny di tempat MrsPip tanpa mengira bangsa Dan agama. 


 life has its own obstacles, never give up with life. 

#RezekiDiKongsiBersama Giveaway By Mrs Pip (2/2/2019 - 28/2/2019)
#RezekiDiKongsiBersama Giveaway By Mrs Pip (2/2/2019 - 28/2/2019)

Syarat Penyertaan:

1/ kena share banner atas kat blog masing masing, dan seperti biasa perlu backlink kan kat entry ni

2/ follow lah blog mrs pip 

3/ kalau boleh, followlah juga akaun IG, Twitter dan FB Page mrs pip ... ala, kat sidebar tu ada button social media account mrs pip, korang klik dan follow ya (thanks)

4/ buat tajuk #RezekiDiKongsiBersama Giveaway By Mrs Pip kat entry blog korang

5/ Giveaway ni berlangsung sepanjang bulan Febuari 2019 , dan hari terakhir ialah pada 28/02/2019 jam 8 malam

6/ Hadiah akan diumumkan kemudian (tunggu hadiah dah siap, nanti mrs pip info kat korang apa hadiah untuk giveaway ni)

7/ Dah buat entry kat blog korang, jangan lupa letak LINK entry korang kat ruang komen di bawah T_T

8/ dan bonus extra hadiah kepada mereka yang boleh meneka Tarikh Lahir (DD/MM/YY) mrs pip dengan TEPAT . Tekaan perlu dibuat bermula entry ini dipublish sehingga 10 Febuari 2019, sesiapa yang meneka selepas 10 Febuari, maka entry utk meneka tarikh lahir mrs pip dikira batal ok.

9/ mrs pip sediakan hadiah untuk lebih dari seorang pemenang giveaway ni + extra pemenang untuk mereka yang meneka tarikh lahir mrs pip dengan TEPAT. korang teka kat ruang komen pun boleh, tulis kat dalam entry korang pun ok juga.

10/ sila nyatakan salah satu entry di blog mrs pip yang korang suka T_T dan dah korang suka entry tu, sila sila komen entry tu tau, kot kot korang komen sedap mrs pip baca, manatau dapat surprise gift sempena PENGKOMEN YANG BEST.

12 comments:

Words of wisdom