GIVEAWAY DOMAIN BARU by OMBAKBERGIGI.COM - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Saturday, January 26, 2019

GIVEAWAY DOMAIN BARU by OMBAKBERGIGI.COM

GIVEAWAY DOMAIN BARU by OMBAKBERGIGI.COM. Mama nak ucap tahniah kepada Ombakbergigi.com di atas domain yang baru. Mama pun tumpang excited ye.. So, mama pun nak join lah GIVEAWAY DOMAIN BARU by OMBAKBERGIGI.COM.  Best hadiahnya tau iaitu barangan dari Althea. Jom!

Melalui blog Ombakbergigi.com mama suka tengok sharing button untuk setiap post. Cantik dan comel. Warnanya pun mama suka iaitu pink-grey. Nak komen yang lain rasanya tiada dah.. cantik dah blog awak OG


BANNER GIVEAWAY


SYARAT - SYARAT ;

1. Follow blog ombakbergigi - (click here*wajib

2. Follow Ig & FB - @ombakbergigi | Shuhada Herman *wajib

3.Copy banner dan buat satu entry bertajuk GIVEAWAY DOMAIN BARU BY OMBAKBERGIGI.COM *(please backlink to this post) *wajib

4. Dalam entry penyertaan boleh komen mengenai blog I ; kekurangan blog I / apa yang perlu ditambah atau dibuang! & kalau korang rajin lagi bolehlah komen di entry entry lama I hehehe *takwajib

5. Jangan lupa tinggalkan link entry korang kat komen di post ni!

HADIAH ;


Sebuah BUBBLE MAKER x 2 orang


Satu Unit IT'S MY CLEANSING FOAM x 1 orang

Menarik tak hadiah giveaway? 

CARA PEMILIHAN PEMENANG ; Random by me, nanti I buat cabut guna kertas okay! Andai penyertaan melebihi 35 orang, in syaa Allah I akan tambah hadiah ye.

TARIKH GIVEAWAY ;

BERMULA 22 JANUARI 2019 - 22 FEBRUARI 2019

20 comments:

  1. good luck!
    Would you like to follow each other? If the answer is yes, please follow me on my blog & I'll follow you back.

    http://www.okcheori.com

    ReplyDelete
  2. Good luck.. Fiza dah guna cleansing foam tu mmg best..

    ReplyDelete
  3. goodluck! I dtg dr segmen yg sama 😚

    https://goodcry.blogspot.com/2019/02/giveaway-domain-baru-by-ombakbergigicom.html

    ReplyDelete
  4. JALAN2
    #JMBELOG
    https://belogsjm.blogspot.com/2019/01/giveaway-domain-baru-by-ombakbergigicom.html

    ReplyDelete

Words of wisdom