8 Juta Special Bloglist Sayidah Napisah! - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad



Monday, January 7, 2019

8 Juta Special Bloglist Sayidah Napisah!

8 Juta Special Bloglist Sayidah Napisah! | Nak join juga lah GA KC comel ni. Tahniah KC kerana Dah mencapai pageview 8 juta. Hebatnya KC! Kalau nak join klik sini http://www.sayidahnapisah.com/2019/01/8-juta-special-bloglist-sayidah-napisah.html?m=1

Mama Ada cadangan buat KC utk entry blog iaitu KC share tips bagaimana boleh mendapatkan pageview yang banyak mcm tu. Rasanya Baru aje jejak 7juta tetiba dah jadi 8 juta. You are great girl! 


8 Juta Special Bloglist Sayidah Napisah!

8 Juta Special Bloglist Sayidah Napisah!
BANNER 8 Juta Special Bloglist Sayidah Napisah
SYARAT PENYERTAAN:

1. Follow BlogInstagramFacebook dan Twitter saya. (kalau tiada akaun Twitter, its okay. Join je hehe) 


2. Buat satu entri bertajuk: 8 Juta Special Bloglist Sayidah Napisah!. Jangan lupa letak banner dan backlink kan ke entri ini yeww hee.


3. Dalam entri tu juga.. Tulis satu (atau lebih) cadangan idea/tajuk entri yang anda nak saya buat. Tak kisah lah pasal apa pun. Tentang blog ke, discussion or opinion on certain topic ke, makanan ke, review novel ke, tips ke, topik addmath/ matematik ke atau apa apa sahaja. Up to you. Just jot down je what you really really want me to write on my blog. I really appreciate all of your ideas! Hehehe.

4. Hantar link penyertaan di bahagian komen entri ini.

Done!

Saya akan pilih 10 'pemenang' secara random (on my own way) daripada senarai peserta untuk masuk ke dalam 8 Juta Special Bloglistsayidahnapisah.com. Bloglist ini akan kekal sehinggalah blog saya mencapai 9 juta pageviews.

Tarikh berlangsung:
6 Januari - 26 Januari 2019

11 comments:

Words of wisdom