Produk Berkualiti Imaan Suci Buat Seisi Keluarga - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Thursday, September 6, 2018

Produk Berkualiti Imaan Suci Buat Seisi Keluarga

Mama sedang teruja nak share dengan korang satu produk keluaran bumiputra yang sangat best. Pernah dengar tak Imaan Suci wipes atau Tea zero belly? Produk berkualiti Imaan Suci buat seisi keluarga ini memang sesuai digunakan oleh satu keluarga. Kalau korang nak tau lebih lanjut tentang Produk berkualiti Imaan Suci buat seisi keluarga sila baca sampai habis ye..

Imaan Suci World

Imaan Suci World (ISW) adalah satu jaringan usahawan dikalangan wanita yang mengeluarkan produk seperti koleksi tisu lembab tanpa alkohol berstatus HALAL yang pertama keluaran Bumiputera di Malaysia. Imaan Suci World juga mempunyai jaringan produk lain seperti makanan kesihatan kosmetik dan kecantikan. Setiap produk ISW tampil eksklusif dan dihasilkan oleh kilang bertaraf GMP dan berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). 


Antara produk terbaik Imaan adalah IMAAN SUCI WIPES, iaitu tisu lembap pembersih wajah nombor 1! Ada 4 jenis wet tissue Imaan yang korang boleh pilih ikut keperluan. Jom kenali Imaan Suci Wipes..

Imaan Suci Wipes (Biru)


1. Di cipta untuk buang makeup sepantas 10 saat
2. Bebas alcohol , boleh buang makeup tebal dan water proof
3. Wangi bukan sekadar membersih juga menyegar dan melembapkan kulit muka sebab ada vitamin E
4. Sesuai kulit berjerawat dan berminyak
5. Ringan di bawa apabila travel

Sesuai digunakan oleh:
1. Lelaki dan wanita
2. Bayi tidak digalakkan
3. Mereka yang gemar makeup

Kelebihan Imaan Suci Wipes (Biru)
Suci tanpa alcohol
Fungsi pembersih solekan (deep cleansing)
Buang makeup tebal dan waterproof
Paket kecil dan mudah di bawa
Wangi
Formula Aloe Vera & Vitamin E

Kandungan
1. Purified water :Air yang telah melalui proses tapisan mengikut kualiti control atau standard umum (water for pharmaceutical use)
2. Propylene Glycol : pelembap bebas minyak ( untuk melembap dan refresh kulit)
3. Phenoxyethanol : ejen pewangi (untuk mengekalkan bau dan bau tahan lama)
4. Polysorbate 20 : Bahan pelarut minyak (mengawal minyak pada muka)
5. Perfume : minyak wangi haruman bunga
6. Cetylpyridinium Chloride : Anti septik ( untuk membunuh bakteria merbahaya pada muka, juga ia di gunakan pada ubat gigi, pewangi mulut dan tablet hisap )
7. CocoAmidopropyl Betaine: sabun/ pembersih yang di hasilkan dari minyak kelapa bahan organic (untuk membersih kotoran pada muka )
8. Tocopheryl Acetate : Vitamin E ( banyak manfaat untuk kulit Muka )

Harga:
1 Paket RM6
3 Paket RM15
1 Kotak RM85

Testimoni:


Promosi September
Untuk bulan September ni ada promosi yang best tau..
Tisu wipes biru sekotak RM85 tambah rm10 dah boleh dapat serum susuk beradu harga asal serum susuk beradu rm48

Wet Tissue Imaan with Argan Oil (PINK)

Sehelai tisu pink ini cukup untuk menanggalkan solekan seluruh wajah, permukaan honeycom- gandakan kuasa menanggal makeup walaupun waterproof makeup tau. Mengandungi khasiat Argan Oil, Aloe Vera dan Vitamin E bagi melembap dan melindungi kulit muka. Ciri-ciri tisu pink ini ialah:

- Dermatologically Tested, Formaldehyde Free, Paraben Free, Alcohol free
- Sangat sesuai untuk kulit kering dan sensitive
- Kaya dengan antioksidan ( melambatkan kesan penuaan)
- Mengurangkan jerawat dan parut.

Harga:
1 Paket RM8
3 Paket RM20
1 Kotak RM120


Promosi Wet Tissue Pink bulan September
Mama tengok memang berbaloi sangat promosi bulan September ni

Tisu wipes pink sekotak RM120 Promo Price RM108, tambah RM10 dah boleh dapat Jardin foundations (harga asal Jardin RM58)




Wet Tissue Imaan for Family (Kuning)

Imaan Family Wipes merupakan tisu lembap hasil formulasi Madu, Aloe Vera & vitamin E yang memberi perlindungan seisi keluarga.



Kelebihan wet tissue kuning ini:
• Tiada alkohol
• Boleh dilapkan seluruh tubuh termasuk wajah
• Selamat untuk bayi
• Dihasilkan dari pengeluar bertaraf ISO 9001, ISO 22716 & GMP

Amat berkesan untuk menjaga kebersihan & melindungi anda seisi keluarga. Adalah digalakan menggunakanya ketika;
1. Anak-anak menyusu, makan, tukar lampin, muntah & lain-lain
2. Aktiviti diluar rumah bersama keluarga (travel, riadah, sekolah & sukan)
3. Untuk membersih & menyegar kulit (daripada kotoran, peluh & daki).
4. Untuk hilangkan bau badan (bertindak sebagai deodorant)
5. Untuk penjagaan orang sakit & kurang upaya
6. Menjaga kebersihan ibu yang menyusu badan
7. Untuk membersih peralatan mainan kanak-kanak, perabot & lain-lain

Cara Penggunaan
Lapkan tisu lembab di sekitar kulit di bahagian wajah dan tubuh.

Harga:
1 Paket RM6
3 Paket RM15
1 Kotak RM85

Harga Promo:
1 Paket RM6
9 Paket RM30
1 Kotak RM60

Testimoni



Imaan Feminine Wipes (Ungu)



Uniknya Feminine wipes ini kerana ia adalah tisu lembap khas untuk penjagaan zon intim wanita.  Ia membuatkan rasa kering dan segar sepanjang hari. Pendek kata kalau tiada air, tiada sabun, tiada tisu..tidak lagi jadi masalah, packaging sangat hygiene, bau mawar dan extra sireh.

Tisu lembap ini dicipta dengan 3 fungsi utama
✔ Membersih;
✔Menyegar; &
✔ Melindungi miss V.

Ciri-Ciri:
1. (+) Di formulasi dengan ekstrak daun SIREH & pati MAWAR. Semulajadi, tanpa alkohol & tanpa kimia berbahaya.
2. (++) Daun Sireh adalah sumber natural yang mengandungi anti septik, mampu membunuh kuman & antioksidasi berpunca dari bakteria dan kulat. Berkhasiat mengatasi masalah gatal, bau dan mencegah kuman.
3. (++) Pati mawar pula bertindak sebagai penyeimbang PH (3.5 - 4.5) & memberi rasa nyaman, sejuk dan segar pada kulit.
4. (+) Tisu lembap ini ✔ anti fungal ✔ anti bakteria ✔ anti septik ✔ anti oksidan & ✔anti keradangan.

Cara Penggunaan
Hanya lap di kawasan intim wanita.untuk kegunaan luaran sahaja

Harga:
1 Paket RM6
3 Paket RM15
1 Kotak RM85




TEA ZERO BELLY FRUITEA DAILY DETOX

Imaan Fruitea Daily Detox adalah 100% gabungan daun teh serta buah-buahan terpilih iaitu Mulbery, Passion Fruit, Soursup dan Candle Bush. Ianya menjadi pilihan ramai wanita kerana bau wangi, rasa sedap dan sangat membantu mengekalkan berat badan. Pembungkusan tea di dalam alumunium foil ( 5 uncang sepaket) dan di letakkan dalam botol Free BPA (Bisphenol A). Rasa Tea ni memang dan sedap dan mama dah cuba dan memang sedap tehnya dan fungsi detox memang berkesan.. 


Kandungan Teh detok ZERO BELLY yg diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi:
1. + Buah Mulberi
2. + Buah Markisa (passion fruit)
3. + Durian Belanda ( soursup)
4. + Daun Galenggang (candle bush)
5. + Daun the (tea leaf)

ZERO BELLY 100% natural dan tanpa bahan kimia. Ia telah disahkan selamat oleh Melaka Biotechnology Corporation, makmal yang diiktiraf KKM. Dgn hanya minum teh detok ZERO BELLY satu (1) atau dua (2) kali sehari pada waktu pagi atau sebelum tidur,

Khasiat
Pengambilan teh buah bersama diet pemakanan yang seimbang dan aktiviti yang menyihatkan bakal membantu wanita mencapai impian berikut :-
Mengempiskan perut yang buncit
Menyelesaikan masalah obesiti
Lawas dan badan rasa ringan
Menyelesaikan masalah sembelit
Membuang angin dalam badan
Gula dalam darah dapat di kurangkan
Produk ini telah disahkan selamat oleh Melaka Biotechnology Corporation.

Cara Penggunaan
Rendam uncang dalam cawan / mug berisi air panas.
Tujuan pencernaan – sehari 1 uncang
Tujuan kurangkan berat badan – sehari 2 uncang
Tujuan kekalkan berat badan – 3 kali seminggu
Boleh diminum oleh individu berumur 7 tahun ke atas, sesuai juga buat wanita menyusu. Tidak digalakkan untuk wanita mengandung



Harga
RM55 (25 uncang)

Trial Zero Belly
RM28 (10 Uncang)

Promosi bulan September
Tea Zero Belly RM55 tambah RM10 dah boleh dapat brokoli scalp serum harga asal scalp serum RM30
Memang berbaloi sangat promosi ni cepat-cepat grab kalau nak kurus cepat hihii...


Menjadi Agen Imaan

Jika anda berminat menjadi angel/agent boleh ke link https://angel.imaanworld.com/daftar/000048  bayaran sebanyak RM30 akan di kenakan.

Sekarang tengah promotion pelbagai produk iman cepat2 korang dapatkan tau.. Bolehlah dapatkan detail dari link berikut

Imaan Wipes FB Page : Imaan Wipes FB

FB Fruitea Page : Imaan Slimming Fruitea FB

Instagram : Imaan ig
No. tel : 0193922261  (zira)

8 comments:

  1. Banyak juga produk dia kan.. Macam best je

    ReplyDelete
  2. terbaek produk ni.. follow sini. harap sudi follow http://ejulz.blogspot.com jugak :)

    ReplyDelete
  3. Wahh nice jugak yang ni. Nanti nak try lah guna.

    ReplyDelete
  4. sebelum ni pernah nampak warna hijau je. rupanya banyak range

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  6. Produk Iman ni dah viral kat mana mana kan kak. Ramai cakap bagus

    ReplyDelete
  7. yet to try these products especially yang wet tissue tu. memang CT always bawa kemana2 nak remove mekap. tapi kena tunggu stock skrng abes dulu..

    ReplyDelete
  8. Tak pernah try lagi wet tisu imaan nie..

    ReplyDelete

Words of wisdom