Segmen Special Bloglist 7 Juta by sayidahnapisahdotcom - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Sunday, June 24, 2018

Segmen Special Bloglist 7 Juta by sayidahnapisahdotcom

Harini mama nak support segment dari KC. Dah lama mama nak join semasa puasa lagi cuma tak sempat nak publish entry ni. Segmen ni dibuat sempena pageview http://www.sayidahnapisah.com mencecah 7 juta.. wow hebatnya KC. Blog sendu mama ni berpuluh tahun baru boleh capai 7 juta tau haha.. Sebenarnya mama mengenali KC setelah join AFB dan KC banyak membantu mama tentang blog dan memberikan mama maklumat berkenaan SEO. Kalau ada sebarang masalah KC juga selalu membantu mama. TQ ye KC dan tahniah kerana dah capai 7 juga pv. 

Mama tiada sebarang komen tentang blog KC sebab KC lebih banyak knowledge tentang blog berbanding mama yang banyak benda tak tau ni. Mama suka kalau ke blog KC sebab loading cepat dan interface yang clean. Warna pastel kat blog KC pun menenangkan aje.. Yang paling best sebab KC selalu share tips tentang dunia blogging.

OK, ni mama copy post dari KC.. Jom support segmen KC.

Segmen Special Bloglist 7 Juta by sayidahnapisahdotcom

Segmen Special Bloglist 7 Juta by sayidahnapisahdotcom
Banner Segmen Special Bloglist 7 Juta by sayidahnapisahdotcom
Segmen Special Bloglist 7 Juta | Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~! Seperti yang dijanjikan, hari ini my first segmen akan dilancarkan! Segmen ini diberi nama "Segmen Special Bloglist 7 Juta by sayidahnapisahdotcom" bersempena jumlah pageviews blog saya sudah melepasi angka 7 juta, Alhamdulillah~
Okay..jom tengok apakah syarat-syaratnya~ fuh fuh fuhh nervouss iols haha.

1. Follow BLOG ini.

2. Follow INSTAGRAMFB PAGETWITTER saya. (jika tiada, tidak mengapa. but please be honest ya)
3. Subscribe channel YOUTUBE saya.

4. Buat satu entri bertajuk 'Segmen Special Bloglist 7 Juta by sayidahnapisahdotcom', copy banner di atas & backlink kan ke entri ini.

5. Dalam entri tu juga, tulis komen (apa yang korang suka & kurang suka) tentang blog ini (pasal owner blog pun boleh hewhewhewww) dan apa apa cadangan untuk penambahbaikan blog pinky saya ini. Komen je apa apa, inshaaAllah saya terima dengan hati dan tangan yang terbuka hehe.

6. Selesai semua..  hantar LINK penyertaan, instagram, facebook page, twitter, nama channel youtube & email address anda di ruangan komen entri ini.

Tarikh berlangsungnya segmen special ini: 5 Jun - 5 Julai 2018.

10 orang yang terpilih akan dimasukkan ke dalam Special Bloglist 7 Juta di sidebar blog saya. Bloglist tersebut akan bertapak di blog ini sehingga lah total PV mencapai 8 juta. 

Plus, 3 orang yang bertuah akan dipilih untuk menerima hadiah cash RM10.
Para pemenang akan dipilih secara random by myself. Fair and lovely kan kalau macam gitu hehehe.

9 comments:

  1. inshaaAllah kak adda boleh juga capai 7 juta tuu. yang penting usaha dan rajin, chaiyok chaiyok! hehehe. thank you join kak <3

    Boleh check no.peserta di sini http://www.sayidahnapisah.com/2018/08/senarai-41-peserta-segmen-special-bloglist.html :D

    ReplyDelete
  2. Dtg dari segmen yg sama. Selamat bersegmen.

    http://ciklapunyabelog.blogspot.com/2018/06/segmen-special-bloglist-7-juta-by.html

    ReplyDelete
  3. tahniah menang kak addaa! :D

    http://www.sayidahnapisah.com/2018/08/senarai-pemenang-segmen-special.html

    ReplyDelete

Words of wisdom