GIVEAWAY SUKA SUKA BY SHFYQHAZHR.COM - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Tuesday, June 12, 2018

GIVEAWAY SUKA SUKA BY SHFYQHAZHR.COM

Harini mama nak support GA dari shfyqhazhr iaitu GIVEAWAY SUKA SUKA BY SHFYQHAZHR.COM. Syarat amat mudah so bolehlah mama join sekaki hihi. Biasalah mama ni suka join GA yang mudah-mudah. Jom support rakan blogger kita..

banner Giveaway Suka Suka by shfyqhazhr.com. Klik sini kalau nak join http://www.shfyqhazhr.com/2018/06/giveaway-suka-suka-by-shfyqhazhrcom.html


SYARAT PENYERTAAN 
1. Follow blog http://www.shfyqhazhr.com/ *wajib* DONE

2. Follow IG sha → @shfyqhazhr *wajib* DONE

3. Buat entri bertajuk "GIVEAWAY SUKA SUKA BY SHFYQHAZHR.COM" DONE
4. Copy banner di atas dan backlinkkan ke entry ni DONE
5. Dalam entri korang tu, korang komen lah sikit pasal blog sha ni, apa yang perlu diubah atau ditambah hehe *takwajib*

Sebenarnya takde apa nak komen.. Mama suka tengok blog shfyqhazhr sebab nampak clean, simple dan bersih. Mama ni dah le suka kaler hijau so memang menambat citarasa mama lah blog ni. Dulu blog mama pun pernah cat hijau juga tau.. Mama paling suka tengok header blog shfyqhazhrsebab comel sangat kura-kura dan kombinasi gambar serta teks memang cantik dan cheeky serta menggambarkan identiti pemilik dan overall blog ni. Overall tiada komen negatif sebab mama lihat semuanya OK loading pun cepat. Paling best sebab ada blog mama dalam bloglist shfyqhazhr kihkihkih..

6. Komen entry penyertaan korang kat kotak komen dibawah! jangan komen kat entry lain pulak ye hehehehe.. orait

HADIAH
 Wood Metal Sling Bag x 1
buat masa sekarang baru ada 1 hadiah TAPI kalau penyertaan mendapat sambutan sha akan tambah hadiah okay?
PEMILIHAN PEMENANG
sha akan pilih pemenang yang sha paling nampak haha macam paling aktif la, rajin komen ke rajin like gambo kat ig ke ataupun yang bagi komen mengenai blog sha yang paling berkesan dihati? eh (syarat ke 5)
TARIKH GIVEAWAY BERLANGSUNG
10 JUN - 24 JUN 2018

6 comments:

Words of wisdom