Making A Blog List by Blog Siqahiqa - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Monday, April 9, 2018

Making A Blog List by Blog Siqahiqa

Harini mama nak support satu segmen iaitu Making A Blog List by Blog Siqahiqa. Secara peribadi, sebenarnya mama seronok sangat bila tengok blog mama ada dalam bloglist sesapa. Sebab tu lah kalau mama buat GA selalu mama minta korang letak blog mama dalam bloglist korang.. Disebabkan syarat yang mudah maka memang mama laju aje lah join.

Making A Blog List by Blog Siqahiqa.


Semua syarat telahpun mama penuhi. So di bawah ni mama copy semula syarat2 dari Siqahiqa ye

------------------------------------------------------------------


Syarat penyertaan senang je. Sepantas kilat korang boleh buat :D 

1. Follow Blog Siqahiqa
2. Follow Facebook page BLOG SIQAHIQA
2. Copy banner dan buat satu entri bertajuk “Segmen: Making A Blog List by Blog Siqahiqa(please backlink). 
6. Publish entri anda dan tinggalkan link pada ruangan komen di sini.

Senang je kan? Segmen ini akan berlangsung selama sebulan dari 3 Aprilhingga 3 Mei 2018. Tidak ada pemilihan blog untuk dimasukkan ke dalam blog list blog ini sebab aku akan masukkan semua blogger yang join segmen ini ke dalam blog list aku selama-lamanya. 

Iya. Benar sekali. Semua blog yang sertai segmen ini akan aku masukkan dalam blog list. Sebab aku suka kita sama-sama support each other 😊 Jadi jangan tunggu lagi, mari memeriahkan segmen Blog Siqahiqa.


Mungkin aku akan buat segmen blog list ini setahun sekali untuk mengenal pasti blogger yang aktif.

Dan...Hanya ada seorang blogger bertuahyang bakal menerima hadiah misteri daripada aku. Misteri tak sudah aku ni kan? Hihi. Pemilihan blogger bertuah ini akan dipilih berdasarkan konsep lucky draw yang akan dicabut oleh aku sendiri. Hadiah biasa je tau. Don't expect too much eh 😀



13 comments:

  1. nampaknya saya perlu buat blog list dalam blog saya yang satu..

    yang utama tidak mampu saya buat kerana ruangan yang amat terhad

    ReplyDelete
  2. balonnya cantik
    seperti saya tidak ikutan, jarang buka facebook soalnya

    ReplyDelete
  3. Salam blog walking dari Maznee sis mamapipi

    Bagus juga join sgemen bl ni

    ReplyDelete
  4. TQ Mama join segmen Siqah. Good luck tau :)

    ReplyDelete

Words of wisdom