Giveaway Hi Nona ! - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Friday, March 9, 2018

Giveaway Hi Nona !

Yeah mood join giveaway kembali. Walaupun sekarang memang tengah sibuk sampai tahap hampir nak hilang akal dibuatnya.. tapi alhamdulillah Masih Ada masa buat mama untuk support GA kawan2 blogger. Jom ramai2 join Giveaway Hi Nona sempena birthday Nona. Happy bornday Nona semoga segala Yang dimpikan menjadi kenyataan Dan semoga sentiasa Dalam rahmat Allah.


Mama dah fullfil semua syarat GA. Jom baca apa syarat GA nona


SYARAT SYARAT

A, Wajib 

1. Follow Blog NONA , button follow ada di tepi jugak. 

2. Follow IG @gelaktawa  Imanni Skinz   
dan Follow FB Nurul Huda

3.  Buat satu post pasal Giveaway ni, letakkan tajuk entri ''Giveaway Hi Nona ! ''

4. Tepekkan banner dan link kan ke entri giveaway ini.

5. Komen link entri di ruangan komen saya berserta nama IG awak..
 *Jangan risau, saya ada apps UNFOLLOW, boleh detect dengan mudah je..*


Pesanan lain (TAK WAJIB, SEIKHLASNYA ) :-

Kalau boleh, dalam post you all tuh, sedekahkanlah wish serta doa untuk Nona............. Nona sangat memerlukan dari semua orang............... Thank You !


Hadiahhh? Hadiah akan dipost ke dalam entri lain, special for hadiah ok :)

Bagi hint sikit :- 




Yes, untuk 3 pemenang ! Pemenang pertama boleh pilih nak colour apa....huhu ~

Wish me luck

18 comments:

  1. semoga berjaya dalam Give away ini nanti

    ReplyDelete
  2. Good luck MamaPP ^_^ inshaallah ada luck! heheh

    ReplyDelete
  3. Selamat bercuti huhung minggu sis mama pipi

    Rajiin join give away

    ReplyDelete
  4. Ramai nya yang join give away ni. Selamat berjaya

    ReplyDelete
  5. "sibuk smpi tahap hilang akal dibuatnya" Ya Allah busy gila tu. goodluck mama

    ReplyDelete
  6. Ika datang dari GA yang sama. Goodluck http://ikashoid.blogspot.com/2018/03/giveaway-hi-nona.html

    ReplyDelete
  7. Singgah sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete

Words of wisdom