Birthday Giveaway by Mrs Pip - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Saturday, March 24, 2018

Birthday Giveaway by Mrs Pip

Dah lama mama tak join GA. Rasanya hari ini nak join Birthday Giveaway by Mrs Pip lah. Seperti biasa mama akan join GA yang ada syarat yang mudah macam ni.. TQ Mrs Pip buat syarat mudah hihii.. Kalau korang berminat nak join boleh klik link ini http://www.mrspip.com/2018/03/birthday-giveaway-by-mrs-pip.html. Happy birthday Mrs Pip dan happy blogversary juga ye. Semoga terus sukses dalam apa jua bidang..
Ini mama copy semula entry GA dari blog Mrs Pip
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  

hi there, mrs pip nak lancarkan BIRTHDAY GIVEAWAY BY MRS PIP ... sepatutnya GA ni mrs pip nak buat last month sempena birthday dan blogversary mrs pip , tapi kerana busy dengan beberapa perkara dan mood pregnant yg selalu buat mrs pip kejap ok kejap tak ok, so terpaksa tunda, dan baru hari ni dapat buat GA ...
Birthday Giveaway by Mrs Pip
Birthday Giveaway by Mrs Pip

nak join GA ni, mrs pip letakkan beberapa syarat mudah:-
1/ buat entry bertajuk "Birthday Giveaway by Mrs Pip" , copy paste dan backlink kan banner di atas
2/ wajib follow blog mrs pip
3/ ada IG, wajib follow instagram mrs pip : www.instagram.com/mrspip18 
4/ ada FB, wajib follow FB page mrs pip : web.facebook.com/MrsPip18
5/ dah siap, sila letak link penyertaan korang kat kotak komen di bawah
GA ni akan tamat pada 8 April 2018, dan pemenang akan diumumkan, insyallah dalam masa seminggu selepas GA tamat. 
Pemilihan pemenang akan dibuat sama ada melalui random.org atau pemilihan cabutan bertuah oleh mrs pip sendiri , dan keputusan muktamad.
Seorang pemenang bertuah akan memenangi hadiah :-
  • face mask jenama b.live (fine line stoppage sheer off crease) x 3 sheets
  • Suaviss Colmado body wash 30ml x 2 bottles (random fragrance : lime, coconut, strawberry, grapefruit, mango)
  • pre-loved novel
  • hadiah misteri (wang tunai / skincare product / beauty products / shawl / atau lain lain produk)

kalau ramai penyertaan, mrs pip akan tambah seorang lagi pemenang (Pemenang Kedua) namun hadiah berbeza dgn pemenang utama ...
jadi, jomlah support mrs pip dan meriahkan GA mrs pip ni okey ...
cheers.

17 comments:

  1. singgah dari segmen yang sama http://thekaellaaaa.blogspot.my/2018/03/birthday-giveaway-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete
  2. Good luck kak. Esok ana join lah :)

    ReplyDelete
  3. singgah sini dari segmen yang sama..

    https://z3tty.blogspot.my/2018/03/birthday-giveaway-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum,..Salam kenal,..Blogwalking dari GA yg sama,..
    http://mydadue.blogspot.my/2018/03/birthday-giceaway-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete
  5. join
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2018/03/birthday-giveaway-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete
  6. SA join...

    http://www.mamapipie.com/2018/03/birthday-giveaway-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete
  7. Joined

    http://sayasyiera.blogspot.my/2018/03/birthday-giveaway-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete
  8. hi MamaPP, tq tau join GA mrs pip ... and gudluck ya :))

    ReplyDelete
  9. Tq semua good luck juga pada yg join ye

    ReplyDelete

Words of wisdom