Femingra.. Idaman setiap Wanita - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Saturday, February 10, 2018

Femingra.. Idaman setiap Wanita

Wanita dan kecantikan tentu sekali tak dapat dipisahkan. Bukan sahaja kecantikan luaran, bahkan kecantikan dalaman juga sama penting untuk dititikberatkan. Oleh itu mama nak bagitau satu produk khusus untuk wanita iaitu Femingra.. Idaman setiap Wanita. Mama telah mencuba sendiri dan rasai juga perbezaannya. Kerana itulah mama berani katakan bahawa Femingra.. Idaman setiap Wanita. 

Wanita dan hormon tak dapat dipisahkan. Malang bagi wanita kerana setiap yang perkara negatif berlaku pada dirinya seringkali dikaitkan dengan masalah hormon. Contohnya kalau moody, dikatanya datang bulan. Sebenarnya memang ada kaitan juga masalah perempuan dengan hormon walaupun tak semua pernyataaan tu betul. Korang nak tau tak sebenarnya Femingra ni boleh membantu kembalikan kestabilan horman serta libido juga semakin meningkat. Secara tak langsung, tahap kesuburan akan semakin meningkat dan peluang untuk hamil juga semakin tinggi, Ya, Femingra boleh membantu mendapatkan zuriat jika diizinkan Allah tau.

3 Manfaat Utama Femingra iaitu Kesuburan, Keseimbangan Hormon dan Mengerat Hubungan Suami-Isteri 


Femingra.. Idaman setiap Wanita

Cara guna Femingra senang aje. Bancuh 1 sachet Femingra bersama 120ml air suam/sejuk sekali sehari waktu pagi semasa perut kosong bagi mempercepatkan proses penyerapan Femingra ke dalam tubuh. Tidak digalakkan mengambil Femingra pada waktu malam. 

Rasa dia masam-masam sikit ala rasa markisa tu kut dan campuran bahan-bahan organik yang lain. Pada mama masih boleh telan lagi laa..

Antara kebaikan Femingra seperti di bawah;

  • Kaya dengan pelbagai nutrisi, mineral dan kandungan vitamin termasuk anti-oksidan
  • Melancarkan sistem pencernaan dan membantu meningkatkan peredaran darah
  • Makanan tambahan unggul untuk anti-penuaan, keseimbangan hormon & meningkatkan kesuburan
  • Mengetatkan tisu dalaman wanita serta mengelakkan pendarahan rahim, keputihan dan lendiran abnormal
  • Membantu mengawal pendarahan dan intensiti kitaran bulanan serta mengatasi masalah penghadaman
  • Meningkatkan stamina dan daya tahan semulajadi, mengurangkan stres serta mengawal insomnia
  • Melegakan gejala menopaus, melembapkan kulit serta menggalakkan penghasilan kolagen semulajadi tubuh

Harga untuk satu kotak ialah RM169. Terdapat 15 sachet di dalamnya dan mampu bertahan sehingga 15 hari. Sekarang ada promo tau. Harga boleh dapat RM150.00. Boleh refer di website ini http://maxwellhealth.com.my/

Minum Femingra tiap-tiap hari sebelum memulakan kerja di pejabat.


Pengalaman Sendiri

Mama akui setelah beberapa hari mengamalkan Femingra memang ada terasa juga kesannya. Contohnya: Simptom PMS berkurangan, period lebih lancar, kurang senggugut, lebih bertenaga dan kesihatan dalaman wanita juga ada improvement e.g. mengurangkan keputihan. Kalau nak tau lebih lanjut boleh PM mama sebab malu juga nak cerita kat sini hihii... boleh email mama kalau nak tau ye.


Diformulasi khas dari 8 bahan organik dengan kebaikan maksimum

Sebenarnya kalau kita tengok senarai kandungan utama dalam Femingra barulah kita tahu kenapa Femingra ini memang bagus untuk kesihatan wanita. Femingra diformulasi khas dari 8 bahan organik utama berkepekatan tinggi serta diperkaya dengan teknologi MPPT (Micro Pine Pollen Technology). Ia diperkayakan dengan agen perangsang hormon terbaik iaitu Debunga Pain (Pine Pollen). Femingra bertindak balas pantas dan selamat digunakan bagi wanita pelbagai peringkat usia.


1. Pine Pollen
+ Mengandungi 8 jenis asid amino penting
+ Trend terkini dalam Superfood
+ Agen anti penuaan
+ Pemulihan keinginan seksual
+ Menyeimbangkan hormon
+ Mengembalikan stamina & kecergasan
+ Mencegah penyakit

2. Buah Markisa
+ Kaya dengan nutrisi, mineral dan vitamin
+ Tinggi kandungan antioksida
+ Membantu meningkatkan peredaran darah
+ Melancarkan pencernaan
+ Merangsang sistem imun tubuh
+ Memperkuatkan tulang

3. Horny Goat Weed (Epimedium)
+ Merangsang libido & daya seksual wanita
+ Menggalakkan aliran darah
+ Membantu mengimbangi hormon semasa PMS atau menopause
+ Mengandungi icariin yang membantu mengurangkan gejala menopause

4. Akar Maca
+ Afrodisiak yang hebat
+ Mengimbangi hormon seks
+ Meningkatkan keinginan seksual
+ Melaraskan gejala menopause seperti panas badan, gangguan tidur, berpeluh ketika malam, dan kemurungan
+ Perangsang kesuburan wanita

5. Manjakani
+ Mengetatkan tisu dalaman wanita
+ Menegangkan kulit
+ Terbaik untuk faraj atau prolaps rahim, gejala pendarahan rahim tidak normal, masalah keputihan dan lendiran tidak normal di dalam faraj
+ Menghapuskan bau di kawasan kemaluan
+ Membantu menegangkan payudara 6. Habbatus Sauda
+ Membantu mengawal pendarahan haid
+ Mengawal intensiti kitaran bulanan
+ Mengurangkan masalah penghadaman
+ Pelembap yang baik untuk kulit & rambut
+ Mempunyai ciri-ciri anti-radang
+ Sangat tinggi antioksidan

7. Tribulus Terrestris
+ Meningkatkan prestasi seksual dan sensitiviti wanita
+ Mengurangkan gejala menopause seperti panas badan, kemurungan dan ketidakstabilan emosi
+ Mengawal insomnia, tekanan darah tinggi, cepat marah, dan kehilangan minat seksual

8. Pueraria Mirifica
+ Melegakan gejala menopause
+ Merangsang nafsu seks
+ Meningkatkan kelembapan faraj
+ Meningkatkan saiz payudara
+ Menggalakkan penghasilan kolagen
+ Memberi kesan awet muda


Bagi yang ingin maklumat lanjut, lihat testimoni atau details tentang FEMINGRA ni, bolehlah layari medsoc Femingra seperti di bawah:

Website :Max Well Health
Instagram :Max Well Health My
Tel :012-326 3304

27 comments:

  1. banyak khaasiat bagus.. kalo rasa masam2 CT okay gi hehe yang rasa cem susu2 i is kenot =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oo krnot Susu rupanya ye siti.. yg ni boleh masuk kot

      Delete
  2. oh maxwell punya.. macam best ja product ni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cubalah mellya.. setakat ni mama puas hati

      Delete
  3. Banyak bahan digunakan dalam tu kan kak. Khasiat pun banyak juga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah ana.. semua bahan dia organic Dan Ada fungsi yg bagus

      Delete
  4. dalam banyak-banyak point..

    saya suka bab mengeratkan hubungan suami isteri

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa salahnya memperbaiki keharmonian rumahKta VGA esleespeci bagi yg dah bertahun2 kahwin kan

      Delete
  5. Bonde dah try... sedap rasa Femingra tu... Moga supplement ni dapat mengekalkan kesihatan dalaman wanita kita... betul tak ?

    ReplyDelete
  6. warna dia mcm kunyit..banyak khasiat dalam tu kan...mmg nk kena cuba ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye kak.. kalernya kuning sebab Dari bahan pollene Tu.

      Delete
  7. wow begitu banyak sekali manfaatnya

    ReplyDelete
  8. Tinggi khasiatnya...guna bahan semulajadi plak tu...Akak harap masalah hormon akak ni hilang..

    ReplyDelete
  9. Mmg byk sgt khasiat yg ada pada femigra ni. Terbaiklah

    ReplyDelete
  10. bkn sng nk dpt kn produk bermutu serta mengandui pelbagai khasiat ni

    ReplyDelete
  11. Makin bersewi2 mama lepas amalkan Femingra ni :D..cantik luar..cantik dalam..cantik sana sini..eh..ternyanyi plak..haha

    ReplyDelete
  12. Gemingra memang nagus untuk kesihatan dan kecantikan dalaman wanita kan kak..rasanya pun okey jugak

    ReplyDelete
  13. Elok minum Femingra ni sebab banyak sangat khasiat

    ReplyDelete

Words of wisdom