Mek Zumbie 2k18 Giveaway - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Sunday, January 14, 2018

Mek Zumbie 2k18 Giveaway

Salam hujung minggu semua. Tahun baru ni mama nak join satu GA Yang menarik iaitu Mek Zumbie 2k18 Giveaway. Menariknya kerana syarat GA dia mudah aje. Hadiah pun memang menarik tau. Jom Kita tengok syarat GA Yang mama copy Dari blog Mek Zumbie.



Syarat-syarat Mek Zumbie 2k18 Giveaway
1. Biasanya mesti follower la kan kalau nak menang? Hehehe tapi aku tak tekankan sangat, cuma aku harap yang join ni follower la. Hahhaa😏 DONE

2. Entri mestilah mempunyai banner Giveaway yang di-link kan ke entri ini.😬 DONE


3. Wajib buat entri tentang satu hadiah mana yang korang nak. Supaya kalau bertuah memang hadiah tu lah korang dapat.πŸ˜…

Hadiah impian mama ialah blouse kuning Tu sebab kebetulan adik ipar mama Ada hadiahkan Kain batik Sarawak kaler kuning Sama macam blouse Tu. Kalau dapat confirm boleh matchkan Kan. Seronoknya kalau menang blouse ni..

Blouse Kuning XXXL: BK007 (New)

4. Wajib bagi link entri anda yang berkaitan di ruang komen entri ini sahaja. Kalau korang post komen kat entri lain dikira batallah kan sebab aku pun tak tau mana korang post hehehe😜

5. Sila sertakan sekali email yang boleh dihubungi supaya kalau anda menang, senang nak contact terus direct tanpa aku risau aku tak boleh nak contact korang. Kalau takde email, aku anggap la korang join suka suki ahhaa..😘

6. Tarikh tutup untuk GA ini adalah pada bila-bila masa. Dan kebetulan pula pada bulan Januari ini aku akan ke "somewhere" atas urusan rasmi. So kemungkinan aku akan selitkan lagi beberapa hadiah sampingan.😚

7. Last but not least. Good luck k.πŸ˜‰

Senarai hadiah boleh lah klik SINI

Semua syarat dah mama fullfil.. So, wish me luck ye

13 comments:

Words of wisdom