Cendol Durian XO RM 10 aje Di Rojak & Cendol Shah Alam - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Sunday, January 28, 2018

Cendol Durian XO RM 10 aje Di Rojak & Cendol Shah Alam

Sekarang ni perut Masih lagi penuh sebab Makan Cendol Durian XO RM 10 aje Di Rojak & Cendol Shah Alam seksyen 24 tadi. Rasa macam nak meletup perut pun Ada juga ni haha.. mana taknya memang niat Di Hati hari ni nak makan Cendol Durian XO RM 10 aje Di Rojak & Cendol Shah Alam. Tapi memandangkan Ada kenduri kahwin Di seksyen 7 maka selepas kenduri baru lepak Di seksyen 24.

Bayangkanlah perut dah kenyang makan cendol durian Pula. Ayah syafi Pula siap order tahu bakar Dan paksa mama makan. Adoi cuma boleh masuk suku tahu aje..


Datang sini memang semata2 nak makan cendol durian

Ingat lagi tak baru 2 minggu lepas mama cakap nak dtg sini lagi untuk makan cendol durian? Baca sini http://www.mamapipie.com/2018/01/rojak-dan-cendol-shah-alam.html. Alhamdulillah Ada rezeki makan cendol durian xo murah harini

Tahu bakar RM 5


Inilah puncanya mama dapat makan cendol durian xo murah harini. Selalunya RM 20 tapi harini dapat beli dengan RM 10 aje sempena dapat 2000 likes Di FB page mereka. Mama pun baru like fb dia tadi.


Kalau nak makan cendol durian RM10 sempat lagi. Harini buka hingga kul 12 Malam. Ckp nak beli cendol durian xo tau





22 comments:

  1. Ya Allah..tengok duriannya tu mama...terliur....

    ReplyDelete
  2. Wah off 50% tu! Murah sangat. Cendol durian tu pun nampak yummeh jer mama.

    ReplyDelete
  3. uishhh murah...
    macam berbulan dah tak makan durian start durian harga mahal
    nih tgok terus mengundang rasa nak makan
    hahaha

    ReplyDelete
  4. 50% off haruslah cuba ekk.
    Aida pon ptg td lepak makan cendol durian masjid mitc lg.
    Kat melaka so far situ la sedap dan murah 😀😀😀

    ReplyDelete
  5. tak tahu pulak pasal cendol ni viral. Tapi berbaloi la pergi sebab dapat diskaun 50%

    ReplyDelete
  6. tertunailah hajat mama nak makan cendol durian best tu.

    ReplyDelete
  7. Sedapnya Adda.. nanti nak pi cuba juga..

    ReplyDelete
  8. Saya pernah gak try cendol durian kat shah alam ni. selalu share ngan husband. tak mampu nak makan sengsorang. hehe

    ReplyDelete
  9. wahhh .. untung lah.... pepagi ke sini... nampak sedap pulak cendol tu...

    psssttt terima kasih join Segmen Nak URL Blog #33. Blog anda ada di http://www.mialiana.com/2018/01/senarai-url-blog-33.html

    ReplyDelete
  10. Tu diaaa...okey akak x jeles sebab akak dh makan dh durian XO sampai 3 ulas..hahahhaa....

    ReplyDelete
  11. aduduii sedapnya.. lama tak mkn cendol durian... teringin laaaa !

    ReplyDelete
  12. Uish.. sedapnya kak.. Puas hati bayar harga tu..

    ReplyDelete
  13. UIttt...isi durian yang menggoda tekak

    ReplyDelete
  14. eii..mama ni. Saje je bikin panas line.
    Nak kena cari petang ni huhu

    ReplyDelete
  15. Allahh. sedapnyaaa durian. terliur lakkk tapi kena tahan nafsu, pantang makan durian kejap. sobsss :( dah la favorite duyan ni

    ReplyDelete
  16. Untungla dpt mkn dgn rege murah cendol tu

    ReplyDelete
  17. wowww rezeki tu dpt half prize..tgk pun dah terliur

    ReplyDelete
  18. haha..comel tu kalau cukup like boleh dapat free. strategi marketing yg bagus. cendol tu pun nampak sedap

    ReplyDelete
  19. wah untungnya.. rezeki namanya tu adda

    ReplyDelete

Words of wisdom