Mystery Giveaway by www.myafarisha.com - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Sunday, December 24, 2017

Mystery Giveaway by www.myafarisha.com

Dah lama mama tak join GA. Kalau korang perasan mama selalu join GA masa weekend. Ye lah Kan, weekend Ada masa sikit untuk buat entry santai Dan Minda Rasa free berbanding weekdays yang serabut haha.. Tu bagi mama lah mungkin bagi korang sebaliknya. Ok harini mama nak join Mystery Giveaway by www.myafarisha.com.

Syarat GA simple aje. Seperti biasa itulah ciri-ciri utama kalau mama tertarik join GA. Kebetulan memang mama dah lama folo ig dan like fb page mya so memang mudah aje kan. Hadiah pun menarik tau. Jom tengok syarat2 nya:

Mystery Giveaway by www.myafarisha.com

Klik banner untuk join
Cara penyertaan:
  • Mesti menetap dalam Malaysia
  • Boleh pilih untuk join di blog atau di instagram atau kedua-duanya. Tapi, Mya akan pilih salah satu kalau nama terpilih untuk dua-dua penyertaan.
  • Untuk penyertaan blog, 
    • Mesti follow blog Mya dan instagram Mya
    • Like page Mya *untuk memudahkan komunikasi*
    • Buat entri dengan tajuk "Mystery Giveaway by www.myafarisha.com".
    • Copy and paste code yang diberikan di bawah ni dan publish.
    • Tinggalkan link entri dalam bahagian komen.
  • Untuk penyertaan instagram, boleh rujuk di post ini.
Hadiah:
  • Mystery box bernilai RM100 untuk setiap pemenang.
Tempoh:
  • Bermula 8 Disember 2017 sehingga 8 Januari 2018


15 comments:

  1. Good luck mamapp. Semoga murah rezeki :D

    ReplyDelete
  2. goodluck mama. ray singgah dr segmen yg sama ni. hihi

    ReplyDelete
  3. Good luck mama...mcm best je hadiah tu

    ReplyDelete
  4. semoga mamapipie bertuah untuk mendapat hadiah itu nanti

    ReplyDelete
  5. Good Luck!!!
    Lama tak buat giveaway juga ni.

    ReplyDelete
  6. LZ join juga giveaway ini..
    Good luck mamapp, semoga ada rezeki untuk mamapp ;-)

    ReplyDelete
  7. hiii mama. goodluck. ray singgah dr segmen yang sama

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html

    ReplyDelete
  8. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  9. Tq semua.. all the best siapa yg join tu

    ReplyDelete

Words of wisdom