Sulaman Blogger Contest - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Sunday, November 19, 2017

Sulaman Blogger Contest

Jom ramai-ramai join Sulaman.Blogger Contest Yang dianjurkan Oleh sulamancomel.com dan sishawa.com ni. Dah lama tak join contest so mama pun terasa nak join jugalah.. suka Pula tengok hasil sulaman Dari kak Noor. Ni mama cnp syarat2 penyertaan. 

Klik sini kalau nak join >
> http://www.sishawa.com/2017/11/comel-blogger-contest.html

Contest ini di adakan bersempena dengan ulangtahun kelahiran KakNoor pada 26 November nanti dan tanpa perlu membuang masa, meh sini aku terangkan hadiah dan syarat-syarat ringkas yang perlu di patuhi untuk join contest ni.


HADIAH YANG MENANTI
1 helai tuala sulaman nama tiap seorang untuk LIMA ORANG PEMENANG!




PEMILIHAN PEMENANG
Para pemenang akan di pilih oleh Kak Noor sendiri dan keputusannya akan diumumkan pada 26 NOVEMBER 2017 nanti.


SYARAT-SYARATNYA:

1- Buat satu entry yang bertajuk COMEL BLOGGER CONTEST, masukkan banner di atas dan backlink kan semula ke entry ini.

2- Follow ke tiga-tiga blog ini..
www.sulamancomel.com     www.sishawa.com    www.sishawadesign.com  

3- Berikan ucapan Happy Birtday untuk Kak Noor pada ruangan komen di post ini > http://www.sulamancomel.com/2017/11/comel-blogger-contest-with-sishawacom.html

4- Follow ke dua-dua akaun IG ini (jika ada akaun Instagram)
  @Sulaman_Comel        @Awadah_SisHawa  

5- Like fanpages ini di Facebook...
SulamanComel    SisHawa.com

6- Publish entry dan tinggalkan link url di bahagian komen post ini.

Jom join beramai-ramai... mana tahu ualls lah pemenang yang di cari :D

Good luck kepada semua peserta!

13 comments:

  1. all da best mama. ray dah bukak segmen GA kt sini

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete
  2. Best of luck, Mama.. Semoga ada rezeki untuk Mama..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum wrmbth, dan selamat pagi isnin sis mama pipi

    Wah selamat berjaya

    Semoga sihat dan ceria minggu ini

    ReplyDelete
  4. good luck mama,lina pun nak join nanti

    ReplyDelete
  5. Seronok ramai Heng yg join. Tq semua. Good kepada yg join

    ReplyDelete
  6. Jemput join GA. Hadiah menarik disediakan.
    https://tinynasweet.blogspot.my/2017/11/giveaway-dhia-sumayyah-201117-141217.html

    ReplyDelete

Words of wisdom