Lubuk Seni Giveaway by EmaLisa, hadiah semua cunn! - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Wednesday, November 29, 2017

Lubuk Seni Giveaway by EmaLisa, hadiah semua cunn!

Harini mood join giveaway kembali. Ada beberapa giveaway Yang mama minat nak join tapi bila nak copy Dari blog Tu disable Pula. Huhuu .. so harini rezeki mama boleh join GA Dari emalisa lubuk seni. Jom join ramai2.  Hadiahnya best juga tau.

 giveaway
 Hai awak, blogger yang hebat tu ~
Kami adik beradik Ema & Lisa dari lubukseni.com Actually buat giveaway ni sempena meraikan follower blog. Kami nak bagi 5 HADIAH MENARIK yang pastinya limited edition. Nak tahu apa hadiahnya? Ahjom tengok entry giveaway ni.
sejuksedap lawa cara moden
SEJUK SEDAP ialah sabun daripada bedak sejuk. Diuli, digolek & dilambung sampai jadi sabun, menggunakan 10 bahan semulajadi. Sejuk di muka & sedap bila digunakan. Nak tahu lebih lanjut, ahjomm kita skodeng pebenda la sabun ni [tekan sini]
Eh, ada lagi! 
Follow @SEJUKSEDAP , lebih 470 testimoni letops pom². Ema sendiri guna, sebab tu teruja sangadd nak kongsi manfaatnya.  Tengok muka sendiri pun jatuh chenta. 
sejuksedap lawa cara moden
Dulu, nenek moyang amalkan terapi bedak sejuk nak jaga kulit. Mujur bedak dah tukar ke sabun. Makanya, Sabun Bedak Sejuk SS lebih mudah, cepat & berkesan. Sesuai untuk supermom & busymama melayan petua moden untuk menjaga kulit luaran. 
Krim Awet Muda WD pelik sikit. Calit kat nadi, tapi kesannya sampai ke muka. Uols patut cuba kalau ada masalah kulit disebabkan hormon dan toksin. Krim ni dapat merawat kulit dari dalaman, sedar² wajah makin berseri, memancarr bak bintang kejora.

Okke la, tu aje bebelan. Panjang berjela, nanti tertido plakk membacanya. Hihi. Apepun, semoga uols dipermudahkan urusan & hepi selalu. Aminn. 
TQ sudi join " Lubuk Seni Giveaway by EmaLisa, hadiah semua cunn! ". Hadiah boleh tengok kat entry asal, memang gojes leleh. Moga uols antara 5 peserta bertuah.

12 comments:

  1. join jgk...semoga ada rezeki kat sana https://anisa-mylife.blogspot.my/2017/11/lubuk-seni-giveaway-by-emalisa-hadiah.html

    ReplyDelete
  2. Good Luck ya....Semoga berjaya...

    ReplyDelete
  3. goodluck mamapipie btw kalau ada masa singgah la https://marblemomo.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. good luck kak. semoga ada rezeki akak kali ni.

    lawa pula gambar GA tu. smart sgt.

    ReplyDelete
  5. semoga berjaya dalam segmen giveaway ini nanti..

    terbaik dan sangat bagus untuk disertai.

    ReplyDelete
  6. hai awak, mekasihh sudi join GA, senarai peserta THE LUBUK SENI GIVEAWAY bolehh refer link ni http://www.lubukseni.com/2017/12/senarai-peserta-giveaway.html

    ReplyDelete

Words of wisdom