Comeback Giveaway by Raydah Alhabsyi - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Tuesday, November 21, 2017

Comeback Giveaway by Raydah Alhabsyi

Sori semua.. mama sangat sibuk.sekarang ni.. tengan buat transition iso 2015 Di office disamping nak menjadi kakak pengantin merangkap mak pengantin sabtu ni. Sejak arwah mak mama meninggal hampir 3 tahun lalu, mama.telah berjaya mengahwinkan 3 orang adik termasuk sorang lagi pada tahun ni. Alhamdulillah memasing berjumpa jodoh Dan semoga diorang sentiasa dilindungi Dan dilimpahi rezeki.

Ok, straight to the point, Mama nak join GA Dari Ray aka Raydah, blogger muda remaja Yang comel lotei yg baru buat comeback.. Ray peramah Dan rajin singgah blog mama. Ok, RasanyĆ  mama dah folo semua senarai syarat penyertaan. Kalau Ada yg x ok nanti Ray bagitau ye. Jom ramai-ramai meriahkan GA Ray.


Klik link Di atas jika nak join. Syarat penyertaan sangat mudah sebab Tu lah mama nak join hehe.. mama ni Kan jenis "rajin" haha.. ok, ni mama copy Dari blog Ray.

The rules are simple (Malaysian's only):

1. Follow my BlogGoogle+ & Instagram. (This one is compulsory)
2. Create an entry titled "Comeback Giveaway by Raydah Alhabsyi"
3. Copy the banner and backlink to this entry.
4. Don't forget to leave your link in the comment below. I'll be sure to visit each one of you. ^^

1 lucky winners will be chosen randomly using True Random Number Generator. List of participants will be updated soon. Feel free to join everyone. If there's a big number of participants I might consider to add more lucky winners. Who knows? hehe Mmuah

Gift
The lucky winner will get to choose
 a jar of Organic Hair Removal by Norah
 (Pick either Hot or Cold Norah)

12 comments:

  1. Alhamdulillah. thnk you so much tau mama sebab sudi join. all da best n semoga bertuah ye.
    List participants Ray dah update k. heee love u

    ReplyDelete
  2. Buat kerja kalau berterusan baru nampak hasil kan sis

    ReplyDelete
  3. good luck mama! n all the best untuk majlis nanti.semoga dipermudahkan urusan

    ReplyDelete
  4. Good luck kak. Semoga ada rezeki kali ni.

    ReplyDelete
  5. Good luck, semoga ada rezeki untuk mamapp..

    ReplyDelete
  6. Semoga Mama berjaya dan terpilih untuk menjadi pemenang.. =)

    ReplyDelete
  7. goodluck awak! nanti free, join GIVEAWAY kita plak ye, nanti dapat upah gula². Hehehee gurau manja. http://www.lubukseni.com/2017/11/lubuk-seni-giveaway.html

    ReplyDelete
  8. good luck mamapipie

    salam singgah dari http://www.umifuzy.com/2017/12/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete

Words of wisdom