Apps unfollow Instagram boleh unfollow 20 unfollower sekaligus - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Wednesday, November 15, 2017

Apps unfollow Instagram boleh unfollow 20 unfollower sekaligus

Sebelum ni mama dah buat entry tentang bagaimana Kita nak tau siapa unfollow Kita melalui insight Kan. Refer sini -> http://www.mamapipie.com/2017/10/bagaimana-cara-mengetahui-yang-unfollow.html. Tapi apps insight ni ada limitations iaitu kena unfollow satu.. satu.. letih juga Tu. Maka mama pun try explore apps Yang boleh unfollow banyak sekaligus. Mama terjumpa apps ni.. memang awesome sangat. Apps unfollow Instagram boleh unfollow 20 unfollower sekaligus tau. Mudah Kita nak tau siapa unfollow Kita Dan boleh terus unfollow diorang Tanpa pergi ke Instagram. Setakat ni mama dah berjaya unfollow lebih Dari 1000 orang. Puas hati! haha.. Jom mama cerita lebih detail tentang Apps unfollow Instagram boleh unfollow 20 unfollower.

Senang saja apps ni boleh download Dari Google play saja. Pilih Dari TopTeam

Ni senarai mutual follower Kita. Alahai ciput aje follower mama hihii

Ni Pula senarai fan Kita. Maksud fan adalah dia follow Kita, tapi Kita tak follow dia

Haa.. ni Yang best tentang apps ni. Boleh tengok siapa yg recently unfollow Kita

Kat sini Pula senarai unfollower Kita. Boleh pilih nak unfollow Dari bawah atau Dari atas. Ni Yang paling cool Dalam apps ni. Kalau Dari atas Yang most recent.. kalau Dari bawah yg lama punya


Tu adalah unfollow mama Yang tengah in progress.. bestnya dapat unfollow ramai-ramai macam ni. 

Tapi awas ye, Ada reminder Dari apps Yang bagitau tak boleh unfollow lebih Dari 100-200 orang Dalam masa sejam. Tak tak boleh unfollow lebih Dari 1000 Dalam sehari. Mama pun tak tau kenapa dia remind gitu. Mungkin takut Akan effect insta Kita kut

Cuma Ada satu je Yang mungkin buat korang Rasa kurang selesa. Tapi pada mama ok ane. Setiap Kali  Kita unfollow Ada Ada pop up iklan. Lepas Kita habis watching iklan dia Akan Tanya nak off tak iklan Tu? Kalau nak off maka Kita kena bayar. Tak banyak Dalam RM3++ je. Tapi pada mama takdelah kacau sangat ads Tu. Ok apa, boleh unfollow 20 orang. Apa salahnya layan ads dia sekejap Kan.

Semoga bermanfaat untuk korang


19 comments:

  1. Ilmu berguna ni...tq mama perkongsian ini...

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum sis Mama pipi

    Bagus ni

    dapat jimat masa kan mama pipi

    Semoga sihat wal afiat bersama keluarga tersayang

    ReplyDelete
  3. tq mama!!! really need it for my personal ig. dh la byk gmbr anak

    ReplyDelete
  4. sha pernah guna app ni tapi dia selalu unfollow ig yang sha taknak unfollow haha #complicatedlife

    ReplyDelete
  5. Kak Sue pun pakai apps nie juga.. senang kan..

    ReplyDelete
  6. akak pun dah install apps ni... yg bestnya, apps ni ingatkan akak untuk unfollow yang unfollow insta kita.. wow... sapa2 yang dengki tu, tolonglah bertaubat ye..

    ReplyDelete
  7. biyuh banyak sekali ya sampai 20 akun sekaligus
    apps yang menarik

    ReplyDelete
  8. Ada juga apps ni, kadang unfollow yang lama-lama tu then follow orang baru pulak

    ReplyDelete
  9. lina dah donlod juga apps ni...setiap minggu lina cek...hihi...

    ReplyDelete
  10. Wah bagus apps nih.. Nak try la nti

    ReplyDelete
  11. lama tak main follow unfollow ni. nanti nak buat balik

    ReplyDelete
  12. Nak install lah apps ni. Apps skrg x nampak siapa u follow kita. Tq for sharing kak.

    ReplyDelete
  13. Tq sudi baca. Cubalah apps ni mmg tak mwngecewakan

    ReplyDelete
  14. kalaulah semua unfollow naik tutup sahaja Instagram...

    hehehehe.

    saya tak ambik port sangat instagram ...

    kalau rajin follow.

    tak rajin unfollow.

    saya layan blog dan FB jelah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul juga mrhanafi.. kadang2 fedup laa.. malas nak aktif insta Pula rasanya

      Delete
  15. CF guna app unfollow lebih kurang macam ni jugak.
    puas hati kan mama.
    hahaha

    ReplyDelete

Words of wisdom