Giveaway Suka Hati Lah by E'in - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Wednesday, October 11, 2017

Giveaway Suka Hati Lah by E'in

Assalamualaikum semua.. bila berblogging ni Yang paling best ialah banyak giveaways Yang rakan blogger buat. Seronok join Sana, join sini Kan.. happening je bila tengok meriah dengan penyertaan Dari rakan blogger lain. Kali ni mama nak join first giveaway Dari Ein iaitu ♥ Giveaway Suka Hati Lah by E'in ♥. Mama tertarik dengan hadiahnya iaitu dexandra perfume. Tahniah Ein kerana berjaya membuat GA buat Kali pertama. Not bad..

Sebenarnya mama join GA ein setelah ditag oleh Rayy nukilansamurai.blogspot.my. so, Sesiapa Yang nak join Tu boleh klik link Di bawah ni:
Gveaway-suka-hati-lah-by-ein

Memandangkan mama memang dah folo blog ein maka senang aje kerja mama untuk join GA ni 

Ni mama copy Dari blog ein berkenaan dengan syarat2 penyertaan.

Syarat-syarat:

1. Follow blog E'inl

2. Follow Google+ Ein

3. Buat satu entry bertajuk "Giveaway Suka Hati Lah by E'in" dan link kan dengan entry nie 

4. Tag 2 kawan blog korang

TARIKH TUTUP: 23/10/2017

Pemenang akan dibuat melalui random.org 

Hadiahnya pula Hanya ade seorang saje pemenang.. Dan hadiahnye ialah sebotol De'xandra Perfume

So kat sini mama nak tag 2 orang (Tu pun kalau korang belum join lagi?

23 comments:

  1. wah selamat ya jika mendapat hadiah atau award
    tahniah...

    ReplyDelete
  2. hi.. jom join Giveaway.. ada banyak hadiah menarik :)
    https://intansaffyna.blogspot.my/2017/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html

    ReplyDelete
  3. Good luck mama. Ain join jgak. Tapi terlupa plak nak tag 2 kawan. Nanti nak edit. Haha. Aci tak? 😜

    ReplyDelete
  4. memang bagus ada Give away begini...

    ada usaha untuk saling memberi dan membantu sesama rakan blogger

    ReplyDelete
  5. good luck.
    aida pon baru td join :)

    ReplyDelete
  6. Good luck!
    mrs. A pun join juga

    ReplyDelete
  7. Salam singgah. Jom join GA saya, anda dijemput! :D

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete

Words of wisdom