Bloglist akhir tahun 2017 blog HASRULHASSAN.COM - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Saturday, October 7, 2017

Bloglist akhir tahun 2017 blog HASRULHASSAN.COM

Assalamualaikum semua.. dah lama mama tak join segmen tetiba ternampak saudara HH http://www.hasrulhassan.com/ sedang mencari 30 senarai bloglist baru untuk ditempatkan Dalam blog beliau. So mama pun teringin juga nak masuk Dalam bloglist HH .

Biar Tahu Dengan Ilmu - HASRULHASSAN.COM

Tulis mengenai apa yang diceritakan di blog anda - describe your blog what is all about
Blog mamapipie.com ni bru je bertukar domain tahun ni. Blog dilahirkan pada tahun 2008 asalnya untuk mencatitkan perkembangan anak mama. Ternyata mama x menyesal sebab kalau nak refer apa kejadian Dan milestone Dalam hidup Syafi mama search je Dalam blog ni. Very useful Kan. Tapi sekarang ni dah kurang sikit cerita tentang anak mama Yang makin bambam Tu. Sekarang mama perasan mama lebih banyak post pasal makanan Pula . Dan tentunya ini secara kebetulan saja sebab mama sebenarnya post apa saja Yang mama suka dan terlintas kat blog ni. 

Tulis bagaimana anda boleh ketahui mengenai kewujudan blog saya.
Honestly mama pun tak tau sejak bila mama tau kewujudan blog awak HH sebab serasa mama dah lama mama tau kewujudanya. Dari zaman sebelum mama pencen selama 2 tahun dulu lagi mama dah tau wujudnya blog HH. Mama suka refer blog HH kerana Ada banyak tips buat blogger macam mama Yang kena berlajar banyak lagi ttg dunia blog tak semestinya dah lama berblog tau segalanya kan.

Tulis apakah tujuan anda menghasilkan blog - samada untuk personal, perniagaan, bantu orang lain etc.
Seperti Yang mama jawab Dalam soalan no 1, blog ni dihasilkan untuk tulis tentang perkara Dan catitan harian Dalam hidup mama, anak mama Serta keluarga mama. Selain Tu mama pun suka share juga ilmu tentang apa Yang mama baca kepada Pembaca blog ni.

Tulis harapan anda apabila sertai segmen ini.
Tentulah harapan mama adalah tersenarai Dalam senarai bloglist baru HH Dan disamping itu mama juga berharap agar dapat merapatkan lagi ukhuwah sesama blogger. We support each other ok :)


Ni syarat2 bagi sesiapa Yang berminat untuk Serta segmen ni. Jom!

Syaratnya mudah, iaitu anda hanya perlu:
  1. Letakkan kod HTML di bawah ini ke dalam satu post baru di blog anda. Ia adalah kod banner segmen ini.
  2. Tajuk post anda bebas, tetapi kalau boleh letakkan nama blog ini di tajuk tersebut iaitu - 'HASRULHASSAN.COM'.
  3. Dalam post terbaru anda itu, janganlah dibiarkan kosong .. kesian pembaca blog anda bila buka-buka cuma nampak banner segmen ini sahaja. Tulislah apa yang patut, sebagai cadangan:
    • Tulis mengenai apa yang diceritakan di blog anda - describe your blog what is all about.
    • Tulis bagaimana anda boleh ketahui mengenai kewujudan blog saya.
    • Tulis apakah tujuan anda menghasilkan blog - samada untuk personal, perniagaan, bantu orang lain etc.
    • Tulis harapan anda apabila sertai segmen ini.
  4. Setelah selesai terbitkan blog post untuk segmen ini, kemukakan link/url post tersebut di ruangan komen. Jika anda gunakan ruangan komen blogger, jangan isikan 'http://' nanti kena detect sebagai spam comment, jika anda gunakan ruangan komen FB, sila tag nama saya dalam komen tersebut.

17 comments:

Words of wisdom