Happy 5th Brick-versary Legoland - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Thursday, September 28, 2017

Happy 5th Brick-versary Legoland

Dah lama nak buat entry ni.. mama nak wish happy 5th Brick-versary buat Legoland. Sekejap aje dah 5 tahun ye. Kalau budak dah boleh masuk tadika dah Kan. Kali pertama Kami ke Sana masa Legoland berumur 2 tahun. Masa Tu Raya cina memang best sangat. Ayah syafi berpeluang main gendang cina atas stage masa Kami tengok show kat situ. Boleh baca serba ringkas kat sini Kitaorang-dah-sampai-legoland. Ingat lagi tahun Tu tahun Yang banyak kami pergi theme park Dan pergi tempat best Yang lain sebab tahun Tu Kami murah rezeki. Alhamdulillah boleh baca kat sini Tahun-murah-rezeki-alhamdulillah.

Semoga tahun ni murah juga rezeki kami.. Amin.... So, kalau nak tau apa aktiviti menarik Di Legoland sempena 5th birthday ni bolehlah baca Di bawah ni. Mama  ambil dari website Legoland.

Event period: 1 Aug - 30 Dept 2017

Everyone is invited to celebrate this momentous occasion with us, so drop by to enjoy a host of different exhilarating activities. 

JOIN US AS WE REVEL IN OUR 5TH BRICK-VERSARY CELEBRATIONS! 
5TH BRICK-VERSARY GOODIE COUPONS GIVEAWAY 
Receive a Brick-versary goodie coupon from 1 to 30 Sept, with tons of attractive prizes like a free hotel stay or free tickets, free LEGO® merchandise and even our ultimate prize of a free trip to LEGOLAND Japan to be won!

COME TO THE BIG PARTY AND CELEBRATE OUR 5TH BRICK-VERSARY!

Coming for The Big Party? Enjoy from the sidelines or join in with the rhythm of our LEGOLAND ® Malaysia Resort special daily performances from the 15th to 17th September!

BUILD OUR GIANT BIRTHDAY CAKE
Are you ready to leave your mark at LEGOLAND ® Malaysia Resort? Help us build our LEGOLAND ® 5th Brick-versary Giant Birthday Cake, and receive something in return.

BRICK-DANCE PARADE
Feast your eyes on all your favourite characters during our Brick-Dance Parade, in celebration of our 5th Brick-versary! You can even join in on the fun!

JUMBO MINIFIGURE TRADE
Experience minifigure trading like you’ve never seen before! We’re bringing you a Jumbo Minifigure Trade, so now you can trade your minifigures in style! 

14 comments:

  1. Bestnye klu dpt pegi.. Anyway cantik gler la blog mama pp..

    ReplyDelete
  2. xpnh msk dalam lg...dtg masa br buka bergambar dpn legoland j

    ReplyDelete
  3. happy 5th
    tak terasa waktu cepat berganti ya
    cakenya beautiful

    ReplyDelete
  4. wahhh kejap je dah 5 thn... terasa mcm br je lg

    ReplyDelete
  5. Dah 5 tahun. X sampai lagi legoland ni. Happy anniversary legoland!

    ReplyDelete
  6. Wow, kalo dpt pegi sure best sangat ni,blm penah sampai pun.

    ReplyDelete
  7. masa begitu cepat berlalu..

    umur semakin tua..

    anak-anak pula semakin membesar

    ReplyDelete
  8. belom sampai lagi sana...
    selmt thun ke-5 juga buat legoland..cepat masa berlalu..

    ReplyDelete
  9. Seronok dapat pegi Legoland. Saya dah pegi 2 kali.. tapi yang water park belum dapat pegi. Next time boleh pegi yang water park pula..

    ReplyDelete
  10. Tu la Kan sekejap saja dah 5 tahun. Tiket ya boleh tahan mahalnya

    ReplyDelete
  11. Hello my friend.
    A wonderful Thursday.
    Teb.

    ReplyDelete

Words of wisdom